Cum se înțelege Valentin Sanfira cu socrii. Care este relația părinților cu cei doi: „Eu sunt foarte sincer și foarte direct, am pierdut de multe ori în viață din punctul acesta de vedere.””

Cum se înțelege Valentin Sanfira cu socrii. Care este relația părinților cu cei doi: „Eu sunt foarte sincer și foarte direct, am pierdut de multe ori în viață din punctul acesta de vedere.””
Cum se înțelege Valentin Sanfira cu socrii. Care este relația părinților cu cei doi: „Eu sunt foarte sincer și foarte direct, am pierdut de multe ori în viață din punctul acesta de vedere.””

Valentin Sanfira a vorbit despre relația cu socrii și cum se înțeleg părinții cu ei.

Valentin Sanfira și Codruța Filip au o căsnicie frumoasă împreună și împart atât momentele de pe scenă, cât și cele din familie. Invitat în cadrul emisiunii realizată de Cristina Șișcanu, Valentin Sanfira fost întrebat cum se înțelege cu socrii, iar acesta a spus că încă de la început a avut o relație foarte bună, deoarece l-au cunoscut exact așa cum este el. Este de fiecare dată direct și au făcut foarte multe lucruri împreună, astfel că aceștia au reușit să îl cunoască îndeaproape.

Nu sunt genul de familie care să nu păstreze legătura cu părinții, iar aceștia sunt apropiați de fiecare dată. 

“Cu socrii mă înțeleg foarte bine de la început. Eu sunt foarte sincer și foarte direct, am și pierdut de multe ori în viață din punctul acesta de vedere pentru că nu sunt protocolar. Sunt direct, cum mă cunoști, așa sunt. M-au cunoscut așa cum sunt eu și am făcut și foarte multe lucruri împreună, m-au cunoscut îndeaproape, ei fac parte din familie și din viața noastră, nu suntem genul acela de cuplu mai rar cu familiile, cu

socrii cu părinții mei, cu părinții tăi, că se implică. Nu.”, a povestit Valentin Sanfira.

Care este relația lui Valentin Sanfira cu părinții Codruței

Citește și: Motivele de ceartă dintre Codruța Filip și Valentin Sanfira. Ce face artista atunci când este nervoasă pe soțul ei? „Dacă o întrebi, de ce o întrebi, dacă nu o întrebi, nu-ți pasă.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Valentin Sanfira
Valentin Sanfira[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cum se înțelege Codruța Sanfira cu soacra sa? Valentin Sanfira a spus lucrurilor pe nume: „Trebuie să faci niște chestii ca să simtă nora că are soacră.”

Artistul poate să mai spună despre părinții Codruței că sunt niște persoane cu capul pe umeri și nu se implică niciodată în discuțiile lor de familie, astfel că nu au întrecut anumite limite.

Îi consideră prieteni, iar chiar dacă aceștia stau la Iași, îi vizitează destul de des, dar și ei merg la socrii. Încearcă de fiecare dată să facă cât mai multe activități  împreună și să aibă o legătură strânsă și frumoasă. 

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

“Avem noroc de la Dumnezeu să avem niște părinți cu capul pe umeri și care nu se implica niciodată în discuțiile noastre și plus de asta, eu îi consider prieteni pe socrii mei pentru că sunt tineri și facem tot felul de lucruri împreună. Niciodată nu am avut discuții sau să simt că trec acea limită în relația mea cu Codruța. Ei sunt la Iași, vin destul de des, mergem și noi destul de des.

Mama are tot timpul discuția asta: Cum vă înțelegeți cu nurorile? Cu cele de la distanță foarte bine.”, a mai povestit Valentin Sanfira.

Valentin Sanfira și Codruța Filip
Valentin Sanfira și Codruța Filip[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce a primit Valentin Sanfira la o nuntă? Artistul a povestit despre începuturile carierei, atunci când oamenii îl plăteau sub diverse lucruri. „Te bucurai că te luau lăutarii la nunți.”

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies