Cum a fost la Gala Avanpremiere XVII

Cum a fost la Gala Avanpremiere XVII
Cum a fost la Gala Avanpremiere XVII

Andreea Marin, Ada Condeescu, Andrei Nourescu si peste alti 200 de invitati s-au bucurat de un show cu creatii senzationale ”made in Romania” in cadrul celei de-a XVII a editii a GALEI AVANPREMIERE, care a avut loc la Hanul Gabroveni, ARCUB, din Centrul Vechi al capitalei.

 

Gala Avanpremiere este cel mai mare eveniment de moda dedicat creatiilor tinerilor designeri romani, iar gazda acestuia a fost Alin Galatescu.
Loredana Novotni, Studio Cabal, cu accesorii Tria Alpha (Felicia Coteanu) si incaltaminte Mihaela Gheorghe, Lia Aram, cu pantofi Mihaela Glavan, Simona Semen, care si-a accesorizat tinutele cu bijuterii Cozette Boutique si pantofi Tezio by Other, Liliana Timis, Bogdana Firu, Laurentiu Barzoi, Ludminla Corlateanu si OMRA, cu accesorii Snob, dresuri Diamond Adesgo si pantofi Musette, sunt designerii romani care si-au prezentat cele mai noi tinute in cadrul acestui show de moda extraordinar.

Gala Avanpremiere este cel mai mare eveniment de moda dedicat creatiilor tinerilor designeri romani, iar gazda acestuia a fost Alin Galatescu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



Loredana Novotni, Studio Cabal, cu accesorii Tria Alpha (Felicia Coteanu) si incaltaminte Mihaela Gheorghe, Lia Aram, cu pantofi Mihaela Glavan, Simona Semen, care si-a accesorizat tinutele cu bijuterii Cozette Boutique si pantofi Tezio by Other, Liliana Timis, Bogdana Firu, Laurentiu Barzoi, Ludminla Corlateanu si OMRA, cu accesorii Snob, dresuri
Diamond Adesgo si pantofi Musette, sunt designerii romani care si-au prezentat cele mai noi tinute in cadrul acestui show de moda extraordinar.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Top 10 cele mai bune jachete de toamnă pe care să le îmbraci cu stil în acest sezon

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Larisa Uță, despre cum fostul partener de viață, Alin Oprea, și-a dat copilul în judecată pentru a anula contractul de donație. “E varianta în care îi distrugi viitorul copilului tău.”

În ce zile și la ce oră va fi difuzat noul serial turcesc „Inimă rebelă”, care va începe pe 2 octombrie la Kanal D

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies