Cum a fost surprins Regele Charles în public. Britanicii, reacție neașteptată

Cum a fost surprins Regele Charles în public. Britanicii, reacție neașteptată
Cum a fost surprins Regele Charles în public. Britanicii, reacție neașteptată

Regele Charles a apărut în public într-un mod neașteptat, care a devenit viral. A fost un moment stânjenitor, deoarece regele era în vizită la o moschee din estul Londrei, alături de Camilla.

Regele Charles al III-lea a vizitat un loc foarte sfânt din estul Londrei și a avut parte de un moment jenant, deoarece a fost surprins cu șosetele rupte în public. Regele și Camila au fost întâmpinați de un grup de dansatori care purtau costume în diferite culori și care au așternut petale de flori pe drumul lor către moschee.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle au fost dați afară din locuința lor din Montecito. Unde vor locui ducii de Sussex acum

Regele Charles cu șosetele rupte în public

În cadrul evenimentul, regele Charles a optat pentru un palton lung de culoare neagră, iar peste avea o cămașă și o cravată, în timp ce Camilla a purtat o haină alba, lungă, foarte elegantă.

În momentul în care au ajuns la moschee, Camilla și-a pus un batic pe cap.

Cei doi s-au oprit pentru a-și saluta câțiva dintre prietenii lor care îi așteptau în fața bisericii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

O fotografie cu Regele Charles purtând șosete a devenit virală, după ce avea una dintre șosete rupte. Imaginea arată că avea o gaură într-una dintre șosete, deoarece a fost nevoit să se descalțe când a intrat într-o moschee.

Internauții nu au judecat prea tare acest fapt, după ce fotografia s-a viralizat destul de repede pe rețelele de socializare.

Ei au comentat că regele „este unul de-al nostru, dintre noi”, „este exact ca noi” sau „regele Charles este cu adevărat unul dintre noi! Majoritatea dintre noi au cel puțin o pereche de șosete cu o gaură", relatează Daily Express.

Cum a fost surprins Regele Charles în public
Cum a fost surprins Regele Charles în public[Sursa foto: Hepta]

Care este averea moștenită de Regele Charles, după moartea Reginei Elisabeta a II-a

După ce Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață, moștenirea pe care Charles a moștenit-o este undeva între 370 și 430 de milioane de lire și include obiecte de artă, bijuterii, investiții mobiliare și

de altă natură.

Ceremonia de încoronare a lui Charles este programată în perioada 6-8 mai 2023. Cu trei luni înainte de ceremonie, acesta a vizitat o moschee.

Cum a fost surprins Regele Charles în public
Cum a fost surprins Regele Charles în public[Sursa foto: shutterstock]

Citește și: Ce trebuie să faci dacă te-ai îngrășat în concediu. „Prima propunere pe care pot să o fac este să reducem”



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Când apare noul sezon al serialului The Crown. Ce dezvăluiri vor fi în sezonul 6

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Unde a plecat Catinca după despărțirea de Ștefan! Ce mesaj i-a transmis tânăra fostului său iubit: „Te-aș lua cu mine”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies