Cum a murit pe scenă cea mai iubită cântăreaţă de muzică populară: care au fost ultimele cuvinte ale artistei Ileana Sărăroiu

Cum a murit pe scenă cea mai iubită cântăreaţă de muzică populară: care au fost ultimele cuvinte ale artistei Ileana Sărăroiu
Cum a murit pe scenă cea mai iubită cântăreaţă de muzică populară: care au fost ultimele cuvinte ale artistei Ileana Sărăroiu

Nimic din acea zi de mai nu prevestea nenorocirea care s-a petrecut seara, la o nuntă din judeţul Călăraşi. La doar 42 de ani, una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară a dispărut fulgerător. Ileana Sărăroiu a murit în timpul unei petreceri, în urmă cu 37 de ani, în comuna Unirea, din judeţul Călăraşi. În acest an, artista ar fi împlinit 80 de ani.

Una dintre cele mai îndrăgite şi talentate cânţăreţe şi-a pierdut viaţa subit, sub ochii nuntaşilor, în noaptea de 12 spre 13 mai 1979. Ileana Sărăroiu şi-a petrecut ultimele clipe din viaţă aşa cum i-a plăcut: pe scenă. Interpreta a murit cântând la o nuntă în comuna Unirea, din judeţul Călăraşi, în noaptea de 12 spre 13 mai 1979. Liniştita aşezare din Bărăgan a devenit atunci cunoscută în toată ţara.

 

Ceea ce ar fi trebuit să fie cea mai fericită zi din viaţa Lilianei şi a lui Gheorghe Ispas s-a transformat pe loc într-o tragedie. Cei doi miri, ea în vârstă de 18 ani, el, cu patru ani mai mare, aşteptau cu sufletul la gură momentul în care Ileana Sărăroiu trebuia să sosească pentru a susţine un recital la nunta lor. Nimic nu prevestea nenorocirea ce avea să se petreacă.

„Mi-aduc aminte ca şi când ar fi fost ieri. Artista fusese tocmită de socrul meu să vină în jurul orei 22.00. S-a ţinut de cuvânt, deşi fusese foarte solicitată în acea zi. Mai avusese un concert în ţară“, şi-a amintit femeia.

 

Ce zice Maria Dragomiroiu despre înmormântarea naşei ei! Un mit urban spune că artista ar fi fost îngropată de vie!

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Una dintre cele mai bune prietene ale Ilenei Sărăroiu, cunoscuta solistă Maria Dragomiroiu, căreia regretata cântăreaţă i-a fost şi naşă de cununie, dar şi naşa copiilor, a făcut câteva dezvăluiri incredibile despre înmormântarea la care a participat, în mai 1979.

 

" În jurul morţii ei s-au ţesut o mulţime de legende. A fost adusă la capela Cimitirului "Sfânta Vineri" din Bucureşti. După o săptămână, fratele şi soţul Ilenei Sărăroiu au deshumat-o, întrucât mormântul ei se afla la doi metri de toaleta cimitirului. S-a făcut o altă groapă pe aleea principală şi la o săptămână a fost mutat acolo sicriul, la ora cinci şi jumătate dimineaţa, fără să se deschidă capacul, pentru că se simţea un miros greu.

S-a spus că ar fi fost găsită răsucită în sicriu şi cu părul smuls; s-a presupus că artista ar fi fost înmormântată de vie, deci se afla în moarte clinică. Este imposibil, căci i se făcuse deja autopsia şi fusese îmbălsămată!", a povestit Maria Dragomiroiu.

 

 

 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies