Cum a murit pe scenă cea mai iubită cântăreaţă de muzică populară: care au fost ultimele cuvinte ale artistei Ileana Sărăroiu

Cum a murit pe scenă cea mai iubită cântăreaţă de muzică populară: care au fost ultimele cuvinte ale artistei Ileana Sărăroiu
Cum a murit pe scenă cea mai iubită cântăreaţă de muzică populară: care au fost ultimele cuvinte ale artistei Ileana Sărăroiu

Nimic din acea zi de mai nu prevestea nenorocirea care s-a petrecut seara, la o nuntă din judeţul Călăraşi. La doar 42 de ani, una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară a dispărut fulgerător. Ileana Sărăroiu a murit în timpul unei petreceri, în urmă cu 37 de ani, în comuna Unirea, din judeţul Călăraşi. În acest an, artista ar fi împlinit 80 de ani.

Salonul în care a avut loc nunta era ticsit cu oameni. 270 de familii veniseră să-i sărbătorească pe tinerii însurăţei, iar vestea că Ileana Sărăroiu va încinge atmosfera i-a ţinut pe meseni plini de emoţie. Aproape că nimeni nu mai mânca, toată lumea o asculta cu gura-căscată, iar pe ringul de dans nu mai aveai loc să arunci un ac. Lăutarii care o acompaniau mai aveau puţin şi clacau din cauza ritmului alert în care artista îşi desfăşura programul. 

 

După ce a cântat melodia „O bătrână într-o gară”, Ileana Sărăroiu le-a cerut scuze nuntaşilor că nu mai poate continua, deoarece se simte foarte rău.

 

„Chiar lângă ea se afla proprietarul salonului unde avea loc petrecerea. Omul, când a auzit că nu se simte bine, a sprijinit-o să coboare de pe scenă. Acestea au fost ultimele cuvinte pe care le-a spus.

De aici a intervenit nenorocirea. Ştiu că nu a mai fost conştientă nicio secundă şi că şi-a dat sufletul până la ieşirea din comună în ambulanţa care fusese alertată s-o transporte la spitalul din Călăraşi”, spune Liliana Ispas.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

VIDEO Antoni o complimentează pe Alexandra! Gagea intervine în discuție: "Mi se pare o fată cu simțul umorului, mi se pare o fată care a demonstrat că iubește!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies