Cum a reacționat Ella, după ce Livian a surprins-o fără pic de machiaj: „Ce nu te omoară...”

Ella
Ella

Ce a făcut Ella la o zi după ce Livian a filmat-o fără pic de machiaj.

La doar câteva ore după ce Livian a reușit imposibilul și a surprins-o pe Ella fără machiaj, concurenta de la Puterea dragostei a avut o reacție neașteptată.

Luni întregi, fanii emisiunii Puterea dragostei au vrut să o descopere pe Ella fără fond de ten, blush ori rimel și gene false, iar iubitul Biancăi Comănici a reușit imposibilul. În cadrul unui vlog, Livian a surprins-o pe Ella așa cum numai Jador a văzut-o.

Ella fără machiaj
Ella fără machiaj

Citeste si: Imagini neașteptate la Puterea dragostei! Jador și Ligi s-au sărutat cu foc! Ce reacție a avut Ella

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, nemachiată! Cum a surprins-o Livian

Citeste si: Dezvăluiri șocante despre Simina de la Puterea dragostei! Ce i s-a întâmplat brunetei cu puțin timp înainte de nuntă! "Am fost la un pas să nu mă mai mărit"! EXCLUSIV

Citeste si: Bianca de la „Puterea Dragostei” a comis-o! Livian: ”Unde îmi place să fiu pupat?” Răspunsul șocant al Biancăi

Ce poze a postat Ella

Iar reacția ei nu a rămas prea mult timp așteptată. Pe pagina sa de socializare, Ella s-a lăsat fotografiată într-o ținută care îi scoate corpul în evidență. Și de data aceasta, Ella a apelat la un machiaj profesional, pentru a ascunde orice imperfecțiune a tenului.

Ella
Ella

„Ce nu te omoară te face mai puternic”, a scris Ella în dreptul imaginilor.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Simona Halep, despre incendiile de vegetaţie din Australia: „Am donat mai mult decât am vorbit...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies