Cum a reușit ADELE să slăbească atât?! Tot ce trebuie să știi despre dieta ei!

Cum a reușit ADELE să slăbească atât?! Tot ce trebuie să știi despre dieta ei!
Cum a reușit ADELE să slăbească atât?! Tot ce trebuie să știi despre dieta ei!

După despărțirea de Simon Koneck Adele a decis să face o schimbare majoră de look. Solista a ținut o dietă minune, iar acum arată de nerecunoscut.

După divorțul de Simon Koneck din 2019, Adele a ținut un regim alimentar care a ajutat-o alături de o rutină de sport, să dea jos șase kilograme în timp record. Artista acum arată de nerecunoscut, foarte mulți fani susținând că și-au dat seama cine este, abia după ce s-au uitat mai bine la fotografiile sale.

Cum a reușit ADELE să slăbească atât?! Tot ce trebuie să știi despre dieta ei!
Cum a reușit ADELE să slăbească atât?! Tot ce trebuie să știi despre dieta ei!

Citeste si: Cum scapi de burtă în mai puțin de o lună

Deși greutatea pe care Adele o avea a fost un subiect controversat tot timpul, aceasta nu a dat curs răutăților niciodată, însă a decis să țină o dietă pe care acum și-o doresc toate vedetele. Acest regim este bazat pe consumul de alimente variate în cantități mici, combinat cu Pilates.

Tot ce trebuie să știi despre dieta lui Adele

Pentru micul dejun, aceasta consuma alimente precum iaurt cu diverse arome combinat cu alune de pădure, fulgi din hrișcă, nuci, merișoare, sirop de curmale, clătite din hrișcă și foarte mult ovăz.

Acest mic dejun îi asigură necesarul de fibre care îi conferă senzația de sațietate pe tot parcursul zilei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

La prânz, dieta este bazată pe consumul de carne albă, cum ar fi pieptul de pui la grătar. De asemenea, nutruționistul ei recomandă mâncarea de hrișcă și linte, friptura cu sos de vin și garniturile de ceapă roșie, andive sau salate.

Cum a reușit ADELE să slăbească atât?! Tot ce trebuie să știi despre dieta ei!
Cum a reușit ADELE să slăbească atât?! Tot ce trebuie să știi despre dieta ei!

Citeste si: Bianca Rus de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a slăbit 53 de kilograme înainte de a intra în competiția de la KanalD

În cazul cinei, aceasta trebuie să fie ușoară și slabă caloric. Câteva dintre felurile de mâncare consumate de Adele pe parcursul dietei sunt: salata cu piept de curcan la grătar sau cuptor, salata de țelină cu aline de pădure, mere și iaurt, sendviș cu somon (neapărat cu pâine de secară sau graham, nu mai mult de 100g), pastă de hrișcă și multe legume.

Fructele nu sunt recomandate seara pentru că sunt bogate în zaharuri, adică fructoză.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

La capitolul gustări, dulciurile acceptate sunt ciocolata neagră, batonul proteic/ cel de susan, salatele de fructe confiate/uscate alături de o banană precum și salatele de crudități cum ar fi cea de țelină și mere, peste care se stoarce jumătate de lămâie.

Ingredientele cu ajutorul cărora Adele a reușit să slăbească atât de mult

Citeste si: Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutriționist. Ce spune Lygia Alexandrescu despre meniul Grațielei Duban?

Pe lângă preparatele recomandate anterior, este foarte important să regăsim în dieta noastră foarte multe legume (țelină, rucola, ceapă roșie și cicoare), produsele din soia, tofu, fructe (fructe de pădure, căpșuni, citrice, mere, smochine) consumate în cantități moderate. Tot în cantități reduse sunt recomandate și alunele, nucilem ciocolata neagră, în locul unei gustări, iar mâncarea poate fi condimentată, pentru un gust mai bun și mai intens cu turmeric, pătrunjel, ardei iute, capere, sos de soia (cu puțină sare) și ulei de măsline.

În privința băuturilor, nu trebuie să ne refuzăm plăcerea de a consuma un pahar de vin roșu, ba chiar este recomandat la câteva zile. O ceașcă de cafea neîndulcită, cu o lingură de lapte de soia este recomandată după micul dejun pentru asigurarea digestiei, iar ceaiul verde se bea pe stomacul gol, în fiecare dimineață, pentru energizarea organismului și reglarea tractului digestiv.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Lino Golden, Faimosul de la “Survivor România”, despre viața la 100 de kilograme! Cum a reușit artistul să slăbească 30 de kilograme în trei luni?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies