Andreea Mantea a dezvăluit cum a reuşit să slăbească

cat a slabit andreea mantea
Andreea Mantea a dezvăluit cum a reuşit să slăbească

Cunoscuta vedetă de la Kanal D, Andreea Mantea a recurs la o metodă inedită pentru a slăbi.

Prezentatoarea emisiunii Casa Iubirii  a trecut de-a lungul timpului prin multiple schimbări în ceea ce privește forma ei fizică.

Deși mânca destul de puțin și făcea sport, nu reușea să ajungă la forma pe care și-o dorește. Din contră, în ciuda dietelor pe care le ținea, kilogramele tot îi dădeau bătăi de cap „ Înainte luam salată să pot să slăbesc, să scap de câtev kilograme și mă îngrășam, rețineam apă, se umfla organismul, crăpa pielea pe mine ”, a declarat Andreea.

Perioadele dificile din punct de vedere emoțional prin care a trecut, dar și programul agitat de muncă au făcut-o pe vedetă să ignore kilogramele în plus care se acumulau, ajungând să scape de sub control. Prezentatoarea TV a întâmpinat probleme și la realizarea de activități simple, de zi cu zi, din cauza kilogramelor care nu o lăsau să se miște în voie.

Astfel, a ajuns la concluzia că este momentul să își schimbe radical stilul de viață.

Cum a reușit Andreea Mantea să câștige lupta cu kilogramele

Citeste si: Cât timp este indicat să se păstreze vinetele coapte la congelator. Gospodinele ar trebui să știe acest truc

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

andreea mantea a slabit
Andreea Mantea[Sursa foto: Instagram]

Andreea Mantea a povestit în cadrul podcast-ului Ilincăi Vandici despre metoda inedită care a ajutat-o să scape de kilogramele în plus, dar și să își reorganizeze viața.

Theta Healing este singura metodă care a ajutat-o să slăbească și i-a adus rezultate pozitive „ Consider că asta mi se potrivește cel mai bine, asta a dat roade și asta fac. Dacă spun că am slăbit prin Theta Healing, că mi-am dorit, nu o să mă creadă nimeni.

Dar real, asta s-a întâmplat.”, a declarat bruneta.

Ce presupune Theta Healing, metoda prin care Andreea Mantea a scapăt de kilogramele in plus

Citeste si: Jennifer Lopez, secretele siluetei de invidiat! La 53 de ani, arată perfect!

Andreea Mantea
Andreea Mantea[Sursa foto: Instagram]

Theta Healing  este o metodă de vindecare de traumele la care a fost supus un om de-a lungul vieții, prin accesarea și reprogramarea subconștientului cu ajutorul unor anumite tehnici specifice.

Acest fel de terapie este folosită la scară largă și înregistrează din ce în ce mai multe succese în rândul oamenilor care se confruntă cu diferite probleme emoționale sau fizice.

Pe lângă problemele emoționale sau fizice cu care se confruntă persoanele care apelează la această metodă, sunt tratate și problemele de ordin spiritual. Astfel, Theta Healing esteși o bună metodă de a manifesta către lucrurile pe care ni le dorim să se întâmple.

 


Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

TOT ce trebuie să știi despre aparatul dentar

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies