Cum a reușit Geta Sterp să scape de coșuri? „Fetelor, dacă vreți să aveți un ten frumos, aceasta este soluția! Am o stare faină!”

Cum a reușit Geta Sterp să scape de coșuri? „Fetelor, dacă vreți să aveți un ten frumos, aceasta este soluția! Am o stare faină!”
Cum a reușit Geta Sterp să scape de coșuri? „Fetelor, dacă vreți să aveți un ten frumos, aceasta este soluția! Am o stare faină!”

Tenul Getuței s-a schimbat de când a rămas însărcinată.

Geta Sterp așteaptă cu nerăbdare momentul în care va deveni mămică. Sora lui Culiță a anunțat în urmă cu o lună că este însărcinată cu primul său copil, printr-un videoclip emoționant în care apare alături de soțul său, Sebastian Crăciunescu.

Tânăra mai are câteva luni până când naște, iar această perioadă este fără doar și poate una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa.

Mai mult decât atât, sarcina se pare că i-a adus Getuței strălucire aparte și a scăpat-o de o problemă cu care se confrunta de ceva timp.

Geta Sterp a scăpat de coșuri în sarcină

Citește și: Rețeta Getei Sterp de găluște cu prune: „Întotdeauna am știut că desertul meu preferat sunt găluștile cu prune.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cum a reușit Geta Sterp să scape de coșuri?
 Geta Sterp [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Geta Sterp vorbește despre purtatul centurii de siguranță în timpul saricinii: „Eu îmi imaginam că dacă mă oprește poliția, o să îi arăt ceva de la medic cum că sunt însărcinată și scap ieftin.”

Getuța a postat pe pagina sa de Instagram un videoclip prin intermediul căruia își informează urmăritorii că traversează o perioadă bună în privința aspectului tenului.

Sora lui Culiță a scăpat de problema coșurilor, iar acest lucru se datorează faptului că a rămas însărcinată.

Astăzi m-am trezit așa tare fericită. Am o stare faină. Merg până la Sebeș. Am legat așa mai multe chestii, printre care mă duc și la sora mea. Mă uitam acum în oglindă, mergând pe drum, și mă gândeam ce față faină am. Am scăpat și eu de coșuri.

N-am avut eu probleme foarte mari cu coșurile, însă când eram în perioada aceea sensibilă, mereu îmi ieșeau 1-2-3. Le storceam, le zăpăceam, până când îmi făceam o grămadă de urme și de pete pe față. La începutul sarcinii am avut așa o explozie și tot îi ziceam mamei să vadă ce am pe față și ea a zis să aștept numai să nasc și să văd atunci ce frumoasă o să mi se facă fața.
Mama avea dreptate. Încă nu am născut, mai am câteva luni, însă tenul meu mi s-a curățat foarte fain. Fetelor, dacă vreți să ave
ți un ten frumos, aceasta este soluția. Căsătoriți-vă, faceți copii și o să vedeți .”, a spus Geta Sterp pe InstaStory.

Cum a reușit Geta Sterp să scape de coșuri?
Geta Sterp [Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Mihai Dedu vorbește despre echilibrul în alimentație: „Există și momente când poți să faci exces! Nu se întâmplă absolut nimic, dar să nu devină o obișnuință.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

De ce a murit Michaela DePrince, dansatoarea celebră a lui Beyonce, la doar 29 de ani

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies