Cum a reușit soția lui Serghei Mizil să îl facă pe acesta un om mai bun: „Eu până la ea nu am avut casă, nu am avut nici chei, lăsam totul și plecam.”

Cum a reușit soția lui Serghei Mizil să îl facă pe acesta un om mai bun: „Eu până la ea nu am avut casă, nu am avut nici chei, lăsam totul și plecam.”
Cum a reușit soția lui Serghei Mizil să îl facă pe acesta un om mai bun: „Eu până la ea nu am avut casă, nu am avut nici chei, lăsam totul și plecam.”

Serghei Mizil a vorbit despre cum a reușit soția lui să îl facă un om mai bun.

Serghei Mizil, cunoscut pentru felul în care își trăiește extravagant viața de fiecare dată, se poate declara împlinit pentru tot ceea ce a realizat până acum și cu siguranță nu a dus lipsă niciodată de nimic. Invitat în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, acesta a vorbit despre copilărie, despre viața personală și profesională, despre multe aspecte care au reușit să îl schimbe în bine, dar și despre femeile din viața lui.

Întrebat cum a reușit partenera lui să îl facă un om mai bun, acesta a răspuns că l-a lăsat de fiecare dată să se izbească cu capul de toate infracțiunile pe care le-a făcut. Ea a fost omul care i-a spus să se apuce de treabă serioasă și este singura cu care chiar a realizat ceva, și-a făcut o casă, afacere, o fabrică și mai multe blocuri. 

“Este o femeie bună, apoi mi-a zis că dacă mergi pe linia ta, drumul te duce la penitenciar.

“Călătorului îi stă bine cu drumul, infractorului cu penitenciarul.” Și a zis “mergem acasă și ne apucăm de treabă serioasă”. Este singura cu care am realizat ceva, am făcut o casă, am făcut o afacere, am făcut o fabrică, blocuri, case.”, a spus Serghei Mizil.

Cum a reușit soția lui Serghei Mizil să îl schimbe pe acesta

Citește și: Avea succes la fete Serghei Mizil în tinerețe? Ce detalii neștiute a dezvăluit vedeta despre prima nuntă pe care a avut-o: „Nu mai știu nici unde a fost nunta.”

Serghei Mizil
Serghei Mizil[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: „Era prea tânăr, un copil extraordinar, mi s-a părut groaznic. Chestia asta mi-a rămas în minte!” Serghei Mizil, declarații sfâșietoare despre cel mai greu moment din viața sa!

În momentul în care s-a căsătorit, acesta a adus-o și pe cealaltă fiică, iar faptul că soția lui nu a făcut diferențe între copii, l-a bucurat foarte mult, altfel, ar fi plecat încă din prima, cum s-a întâmplat

și în cazul altor relații. 

“Eu până la ea nu am avut casă, nu am avut nimic, nici chei, plecam, lăsam totul și plecam. Așa am făcut la prima nevastă, am luat o pungă și plecam la alte clase, dormeam pe la Snagov. Cu ea am construit casă și aducându-mi și pe prima fată. A fost deșteaptă și a spus că practic nu a făcut diferențe între copii.

Dacă făcea diferențe între copii, la revedere, plecam din prima după nu s-a băgat, mi-a dat o anumită libertate, cu mici frâne când săream calul de tot, mă mai potolea.”, a mai povestit în cadrul emisiunii Serghei Mizil.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "De data asta nu mai scapi"- Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...- stirilekanald.ro

Serghei Mizil
Serghei Mizil[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

„Era prea tânăr, un copil extraordinar, mi s-a părut groaznic. Chestia asta mi-a rămas în minte!” Serghei Mizil, declarații sfâșietoare despre cel mai greu moment din viața sa!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Festin regal la Palatul Snagov! Cum au fost răsfățați invitații la nunta Monicăi Bîrlădeanu și a lui Valeriu Gheorghiță

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies