Cum a reuşit un prezentator de radio să îi salveze viaţa unui bărbat care a sunat în direct şi a spus că a luat o supradoză de droguri VIDEO

Cum a reuşit un prezentator de radio să îi salveze viaţa unui bărbat care a sunat în direct şi a spus că a luat o supradoză de droguri VIDEO
Cum a reuşit un prezentator de radio să îi salveze viaţa unui bărbat care a sunat în direct şi a spus că a luat o supradoză de droguri VIDEO

Prezentatorul britanic de radio Iain Lee (45 de ani) a vorbit cu Chris, un tânăr care a sunat în timpul emisiunii, timp de 30 de minute, după ce acesta i-a spus că a luat o supradoză de droguri.

Iain Lee a fost sunat, în timpul emisiunii de radio TalkRadio, de un bărbat pe nume Chris care i-a spus că a luat o supradoză şi că este pe moarte.

Prezentatorul l-a salvat pe acesta, după ce a reuşit să îl ţină pe fir o jumătate de oră, timp în care, un echipaj de ambulanţă şi unul de poliţie au ajuns la el, potrivit The Guardian.

În tot acel timp, prezentatorul TalkRadio i-a adresat lui Chris o serie de întrebări, după ce acesta mărturisise că a băut un cocktail cu droguri şi că nu îşi mai doreşte să trăiască.

„Vreau să mor, Iain“, i-a spus tânărul.

Apelantul, ale cărui cuvinte erau incoerente, a spus că a fost diagnosticat cu sindrom de stres post-traumatic, adăugând şi că este pe o stradă, lângă un club de noapte.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Iain Lee, care a vorbit deschis în trecut despre luptele proprii cu gândurile de sinucidere, i-a spus: „Taci din gură, omule, ştiu că vrei să mori, frate, dar te iubesc! Meriţi mai mult de atât şi îţi promit că orice s-ar fi întâmplat se va rezolva. Îţi garantez că există o soluţie.

Poate că nu va fi uşor, poate că va fi dureros, dar totul va fi bine! Te iubesc! E posibil să îţi doreşti să mori, dar putem vorbi mâine despre asta“.

Prezentatorul a ştiut ce să-i spună şi cum să se comporte astfel încât Chris i-a dezvăluit în cele din urmă cum este îmbrăcat şi unde este.

În timpul în care prezentatorul vorbea cu Chris, producătoarea Katherine Boyle a contactat autorităţile care au mers să îl ajute.

Au fost şi multe momente încărcate de tensiune, în care Chris nu mai putea să vorbească, iar Iain se temea că a murit. „Îţi spun ceva, Chris- nu vreau să mori în seara asta. Trebuie să ştiu pe ce stradă eşti. Vreau să treci peste această seară şi să vorbim mâine, atunci când nu o să mai fii sub influenţa drogurilor. Nu vreau să mori în seara asta, pentru că te iubesc.

Te iubesc, fratele meu. Te iubesc“, i-a spus bărbatului.

 

 

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

ECLIPSA din 6 ianuarie aduce mesajul pentru ZODIA TA! Ce SCHIMBARI PUTERNICE vor aduce cele 5 eclipse din 2019?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

Remediu instant pentru pungile de sub ochi. Face miracole pentru tine

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies