Cum a simțit Nicolai Tand pierderea tatălui în copilărie. Ce anume l-a făcut pe bucătar să nu mai urmeze studiile atunci. „Și acum mă urmărește puțin.”

Cum a simțit Nicolai Tand pierderea tatălui în copilărie. Ce anume l-a făcut pe bucătar să nu mai urmeze studiile atunci. „Și acum mă urmărește puțin.”
Cum a simțit Nicolai Tand pierderea tatălui în copilărie. Ce anume l-a făcut pe bucătar să nu mai urmeze studiile atunci. „Și acum mă urmărește puțin.”

Nicolai Tand a vorbit despre pierderea tatălui său și ce a simțit bucătarul la vârsta fragedă de atunci.

Nicolai Tand, cunoscutul și îndrăgitul bucătar, a trecut prin numeroase experiențe dureroase încă de la vârste fragede, atunci când și-a pierdut tatăl, de care își amintește cu drag de fiecare dată.

Cum a simțit Nicolai Tand pierderea tatălui său

Citește și: Nicolai Tand a povestit despre momentele în care a lucrat la Cannes: „Jennifer Aniston, când am servit-o m-a întrebat cum mă cheamă. M-a întrebat ce îi dau de mâncare.”

Nicolai Tand
Nicolai Tand[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Nicolai Tand, mărturisiri surprinzătoare despre primul său job în Franța! „Nu mă spălasem de o săptămână. Mi s-a spus că pot să fac un ban vânzând ziare.”

Situația chefului nu a fost una fericită.

De când era mic, a fost nevoit să treacă prin numeroase cumpene și să se descurce pentru a-și forma un drum în viață. Invitat în cadrul podcastului Gând la Gând cu Teo, Nicolai Tand a vorbit despre momentul tragic în care și-a pierdut tatăl, eveniment care îl urmărește și în zilele noastre. Chiar dacă poate nu și-a dat seama pe moment cât de greu este, faptul că o vedea adesea pe mama lui plângând îl făcea să se gândească la situația pentru întreaga familie.
Acesta a mai adăugat că este important ca un copil să aibă o mamă și un tată, deoarece de la fiecare are ceva de învățat pentru viață și vede pe cei 18 ani petrecuți acasă ca fiind cei mai importanți. „Și acum mă urmărește puțin. Pe moment nu îți dai seama și viața merge înainte, nu ai frică de nimic. Dacă stau și mă gândesc la mama, care a început să plângă, prin mama pot să-mi dau seama cât de greu a fost atunci, dar în timp îți dai seama că ai nevoie de cineva ca să te ghideze.
E fain ca într-o casă să ai un tată și o mamă, pentru că tata are să te învețe niște lucruri, mama alte lucruri, iar pentru mine e foarte importantă această pornire de acasă, cei 18 ani de acasă sunt foarte importanți. Cine poate să-i dea mai bine decât tata și mama.”,
a spus Nicolai Tand.

Motivul pentru care Nicolai Tand nu a mai continuat studiile

Nicolai Tand
Nicolai Tand[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Nicolai Tand spune că s-a maturizat imediat, iar dintr-un copil a devenit un tânăr responsabil și a început să ia decizii pentru viața lui.

Era cel mai mic din familie, iar fratele său se afla la liceu, fiind luat de o soră pentru a face naveta la Sighetu Marmației. Când nu a mai putut să urmeze studiile de la liceu, acesta s-a dus la școala profesională, iar acela a fost momentul în care nici el nu a mai continuat studiile. „Mi-am dat seama cumva cu timpul că am devenit dintr-un prunc de 12 ani, un fecioraș care m-am făcut mai responsabil.
Adică am luat niște decizii foarte importante în viața mea de tânăr. Eram cel mai mic din familie. Un frate era la liceu la Sighetu Marmației, după aceea l-a luat sora mea într-o zonă în care avea tren spre Sighetu Marmației și s-a dus la profesională. Și în momentul acela am decis să nu mai fac studii superioare.”,
a mai spus Nicolai Tand.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Nicolai Tand a moștenit talentul culinar de la mama sa! Care este mâncarea preferată a bucătarului: „Atunci mi-am dat seama ce înseamnă o mâncare bună.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies