Cunoscutul bucătar a pornit de jos.
Nicolai Tand este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari de la noi din țară, care în ziua de astăzi se bucură de un succes considerabil în domeniul în care activează. Cu toate acestea, pentru a ajunge în punctul în care se află în prezent, acesta a pornit de foarte jos.
Invitat în cadrul podcastului „Gând la Gând cu Teo”, Nicolai Tand a povestit despre peripețiile prin care a trecut de-a lungul vieții.
Nicolai Tand, vânzător de ziare în Franța
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
La vârsta de doar 20 de ani, Nicolai Tand a plecat în Franța, pentru a-și ajuta mama din punct de vedere financiar.
Acolo a ajuns să lucreze într-o bucătărie, iar astfel și-a dezvoltat această pasiune. Până să pășească în bucătărie, însă, Nicolai Tand a trecut prin numeroase greutăți. Cunoscutul bucătar a lucrat prima dată ca vânzător de ziare.„ Primul meu duș, după câteva zile nespălat, m-am dus la un centru. Într-un garaj acolo era un furtun și primul meu duș în Franța a fost în acest centru, în care aveam un furtun cu apă și m-am spălat. Eram tare bucuros că nu mă spălasem de o săptămână. Eram mai mulți prieteni și mi s-a spus că pot să fac un ban vânzând ziare. Era un centru la Gare de Lyon, care era făcut de niște francezi pentru a-i ajuta pe străini, un fel de ajutor în care tu puteai să mergi să cumperi un ziar, care