Cine este Nicolai Tand. "Pasiunea pentru gătit o am încă de pe vremea în care mama mă lăsa de pază la oala cu fasole de pe foc!"

cine este nicolai tand
Cine este Nicolai Tand

Nicolai Tand este unul dintre cei mai apreciați bucătari, de la noi din țară. Insă știați că acesta a plecat în Franța la vârsta de doar 20 de ani?

Aflați din rândurile următoare, cine este Nicolai Tand, ce vârstă are acesta, dar și ce studii deține și ce a declarat în legătură cu copilăria sa, dar și cu căsnicia pe care o are.

 

Ce vârstă are Nicolai Tand

Nicolai Tand s-a născut pe data de 12 aprilie 1974, in Rozavlea, Maramureș.

Prin urmare, în prezent, acesta are frumoasa vârstă de 49 de ani.

Citește și: Cine este Sorin Brotnei. „Brusc m-am simțit bătrân.”

nicolai tand instagram
Cine este Nicolai Tand[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Totul s-a schimbat în viața mea. Lumea s-a oprit.” Nicolai Tand, confesiuni emoționante despre pierderea tatălui, când bucătarul avea 12 ani

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce copilărie a avut Nicolai Tand

Atunci când vine vorba despre vremurile în care celebrul bucătar era încă un copil, se pare că era cel mai mic dintre frați și deține o familie numeroasă, însă copilăria sa a fost extrem de frumoasă și fericită, dat fiind faptul că își amintește și în prezent nenumăratele lucruri pe care le făcea în gospodărie, atunci când își ajuta părinții și bunicii. Încă de mic copil acesta a învățat să fie descurcăreț și să le facă pe toate, treptat dezvoltând și o pasiune pentru bucătărie.

Pasiunea pentru gătit o am încă de pe vremea în care mama mă lăsa de pază la oala cu fasole de pe foc. Am învățat de la colegii mei bucătari cum să gătesc franțuzește, chiar daca eu le pregăteam acasă fasole bătută și sarmale, un deliciu pe care-l mâncau cu nesat de fiecare dată. De asta cred ca mi-a și plăcut Franța atât de mult.

Oamenii se respectă și respectă mâncarea, iar a fi bucătar e o meserie faină, e creație ”, a povestit Nicolai Tand.

nicolai tand wikipedia
Cine este Nicolai Tand[Sursa foto: Instagram]

Ce studii are Nicolai Tand

Dat fiind faptul că acesta a ales să lucreze încă de la o vârstă fragedă, nu deține studii superioare, alegând să facă ceea ce a crezut că este bine pentru el, la momentul respectiv. La vârsta de doar 20 de ani, acesta a ales să plece în Franța pentru a își ajuta mama din punct

de vedere financiar. Astfel, a ajuns ca dea lungul timpului să treacă prin momente mai dificile și să fie chiar nevoie să doarmă în clădiri abandonate, până în momentul în care și-a găsit un loc de muncă. Din punctul în care a ajuns să lucreze în bucătărie, viața acestuia s-a schimbat complet.

La 20 de ani am plecat din România ca să-mi ajut mama. Am dormit prin case părăsite, prin maşini şi am mâncat în biserici.

Nimic nu m-a descurajat! Am ajuns, din Nicolai, românul bun la toate, în restaurantele din Franţa, director general ”, a povestit Nicolai Tand.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

nicolai tand declaratii
Cine este Nicolai Tand[Sursa foto: Instagram]

Cine este Nicolai Tand

In prezent, Nicolai Tand este unul dintre cei mai buni bucătari, de la noi din țară. Acesta este cunoscut pentru preparatele sale atât în România, cât și în Franța. Pentru a ajunge să fie atât de apreciat în prezent, Nicolai Tand a reușit să lucreze de-a lungul timpului în mai multe restaurante renumite, și în România dar și în străinătate, participând și la diferite proiecte de televiziune, de gătit, dar nu numai.

În ceea ce privește viața sa personală, se pare că celebrul bucătar Nicolai Tand a fost căsătorită în Franța, în urmă cu mai bine de 20 de ani, însă cu toate acestea a ales să divorțeze la un moment dat, iar în prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste, alături de partenera sa Monica Balaj, iar împreună au și 2 copii frumoși. Cei 2 s-au cunoscut la Paris și formează un cuplu de aproximativ 15 ani de zile, iar pasul cel mare l-au făcut în anul 2018.

Am fost plecaţi în Franţa mulţi ani, şi eu, şi Monica. Vreo 13 ani. Ea e model, a lucrat prin toată lumea, a stat la Tokio, la Osaka, luni de zile(...). Amândoi suntem din Maramureş. Ea a fost căsătorită cu un francez, eu cu o franţuzoaică. Ne-am întors în România, dar şi acum ne lipseşte Franţa. Pentru că noi am fost unii dintre românii care s-au dus să se integreze în Franţa. Nu doar să trăiască un pic acolo, să facă bani şi să se întoarcă acasă. Şi ne-am integrat foarte bine. Eu m-am întors primul. Ea s-a întors pentru mine, deşi nici nu voia să audă de România. Cred că e cea mai mare dovadă de iubire. A renunţat la tot ce avea acolo pentru mine ”, a povestit Nicolai Tand.

nicolai tand varsta
Cine este Nicolai Tand[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Totul s-a schimbat în viața mea. Lumea s-a oprit.” Nicolai Tand, confesiuni emoționante despre pierderea tatălui, când bucătarul avea 12 ani

ANUNȚ ȘOCANT! Lidia Buble, BOLNAVĂ de psoriazis. ”Pe pielea mea au început să apară niște PETE foarte ciudate”

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

ulia Albu, adevărul despre cearta pe care a avut-o în parcarea unui hypermarket: "Dintr-un motiv total stupid". Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Mike

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies