„Cum să nu faci foamea? Aveam un băiat de la asociații de unde dădea de mâncare gratis, stăteam acolo până se prindeau vecinii.” Nu o să crezi ce a mâncat și unde a locuit Nicolai Tand!

„Cum să nu faci foamea? Aveam un băiat de la asociații de unde dădea de mâncare gratis, stăteam acolo până se prindeau vecinii.” Nu o să crezi ce a mâncat și unde a locuit Nicolai Tand!
„Cum să nu faci foamea? Aveam un băiat de la asociații de unde dădea de mâncare gratis, stăteam acolo până se prindeau vecinii.” Nu o să crezi ce a mâncat și unde a locuit Nicolai Tand!

Nicolai Tand a povestit ce a mâncat și unde a locuit atunci când a plecat în Franța.

Nicolai Tand, unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din țară, cu numeroase apariții TV, a locuit o vreme în Franța, acolo unde s-a specializat în bucătărie, însă pânăla acest pas, bucătarul a trăit lucruri despre care ar putea scrie o carte.

„Nu aveam o locație fixă.” Unde a dormit și ce a mâncat Nicolai Tand în Franța

Citește și: „Totul s-a schimbat în viața mea. Lumea s-a oprit.” Nicolai Tand, confesiuni emoționante despre pierderea tatălui, când bucătarul avea 12 ani

Nicolai Tand
Nicolai Tand[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Era un salariu foarte mare pe vremea aia. Erau bani. Făceam bacșiș foarte mult.” Cât câștiga Nicolai Tand atunci când lucra în Franța

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Nicolai Tand a povestit, în cadrul podcastului realizat de Mihai Morar, cum au fost primii ani în care a mers în Franța și cu s-a ocupat până să ajungă în bucătăriile de renume din Paris.

Acesta vindea ziare, locuia în case părăsite sau parcări abandonate și a ajuns chiar să mănânce conserve de pisici. Nicolai Tand avea și o cunoștință de la o asociație, care dădea mâncare gratis la oameni, așa că acesta primea uneori caserole, fructe sau iaurt.

„Cum să nu faci foamea? Eu am mâncat și conservă de pisici. Când am stat în Italia, să trec în Franța, aveam un băiat de la asociații de unde dădea de mâncare gratis și-mi dădea o caserolă, un iaurt, un fruct, dormeam în niște parcări abandonate de mașini.

N-am avut nimic când am mâncat conservă de pisici. Știu că mergeam la Paris și stăteam la o casă părăsită, părăsită însemnând că mureau bătrânii, nu avea curent, stăteam pe acolo o lună, două, până se prindeau vecinii. Nu aveam o locație fixă.”, a spus Nicolai Tand.

„Făceam baie de două ori pe săptămână.” Cum era rutina lui Nicolai Tand în Franța

Nicolai Tand
Nicolai Tand[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Nicolai Tand a mai povestit cum ziua vindea ziare, alături de alți băieți, iar când magazinele ziarelor se închideau, vizitau orașul, pentru a nu petrece multe ore în casa părăsită.

Bucătarul făcea baie doar de ori pe săptămână, la baia comunală, înainte să meargă la biserică. 

„Ziua vindeam ziare. Mergeam în afara Parisului, ne plimbam, vizitam, magazinele la care vindeam ziare se închideau la ora 12, iar la ora 1 ne strângeam toți care vindeam, mâncam, luam un suc, să nu stăm în casele alea părăsite, apoi mai plecam seara. Făceam baie la baia comunală. Făceam baie de două ori pe săptămână, să mergem la biserică, o biserică românească.

Dacă aș scrie cu detalii, aș face o carte.”, a povestit Nicolai Tand în cadrul podcastului.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

“Trăiam în lumi diferite! Ea era doar în strasuri, în lumea cinematografică, eu lucram doar cu bolnavi. Eram șofer pe ambulanță.” Motivul pentru care Nicolai Tand a divorțat de prima soție din Franța

ANUNȚ ȘOCANT! Lidia Buble, BOLNAVĂ de psoriazis. ”Pe pielea mea au început să apară niște PETE foarte ciudate”

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

ulia Albu, adevărul despre cearta pe care a avut-o în parcarea unui hypermarket: "Dintr-un motiv total stupid". Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Mike

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies