Nicolai Tand a vorbit, în urmă cu câteva luni, despre câștigurile făcute în restaurantele din Franța.
Nicolai Tand este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din țară, cu numeroase apariții TV, pregătind feluri de mâncare pentru nume mari din România și din străinătate. Nicolai Tand a lucrat și în Franța, timp de mai mulți ani.
„Am muncit atât de mult, încât devenise una dintre cele mai cunoscute locații din Paris.” Ce salariu avea Nicolai Tand în restaurantul din Paris
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro
În cadrul podcastului realizat de Mihai Morar, Nicolai Tand a povestit, acum câteva luni, despre ce salariu câștiga atunci când lucra în restaurantele din Franța, dar și care era bacșișul, care depășea de multe ori salariul primit. Acesta era manager de restaurant, la una dintre cele mai cunoscute locații de la acea vreme. „Mă mutasem la alte cârciume în Paris, devenisem cunoscut. Am muncit atât de mult, încât devenise una dintre cele mai cunoscute locații din Paris. Eram manager de restaurant. Luam 4500 de euro în mână. Era un salariu foarte mare pe vremea aia. Erau bani. Și acum sunt bani. Un ospătar lua 1000 și ceva, manager adjunct lua undeva la 2000 și eu, manager, luam 4500 în mână. Cel mai mare bacșiș a fost de 1800 de euro. Făceam bacșiș foarte mult. Mai mult decât salariul. Când m-a făcut director, m-am supărat, că nu mai luam bacșiș. Atunci am zis că nu mai vreau să iau din banii colegilor.”, a declarat Nicolai Tand.
Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro
Nicolai Tand a avut regrete cu privire la întoarcerea în România
Nicolai Tand a povestit, în urmă cu ceva timp, despre faptul că a fost căsătorit cu o franțuzoaică, iar actuala soție a fost, de asemenea, căsătorită că un francez. Cei doi au stat 13 ani în Franța, iar bucătarul a avut momente în care i-a fost dor de acel loc, chiar și după revenirea în țară.