Cum a slăbit Adelina Pestrițu 13 kilograme în două luni. Ce alimente a consumat vedeta

adelina pestritu dieta
Adelina Pestritu dieta

Multe femei au avut o adevărată bătălie cu acumularea kilogramelor în plus în timpul sarcinii, iar una dintre ele a fost chiar Adelina Pestrițu. Vedeta a menționat că s-a îngrășat 14 kilograme în doar 9 luni, iar dorința de a-și recăpăta silueta era una foarte mare.

Bruneta  și-a inventat propria dietă numită ,,SOMODIETA”, care se baza în special pe somon. Adelina Pestrițu a ținut această dietă timp de trei luni pentru a reuși să dea toate kilogramele nedorite jos. Ea nu putea consuma un singur alimente de dimineața până seara, iar din acest motiv meniul său varia.

adelina pestritu
Adelina Pestritu a slabit 13 kilograme[Sursa foto: Instagram Adelina Pestritu]

Ce mănâncă  Adelina Pestrițu 

Adelina Pestrițu este o femeie frumoasă și întotdeauna a arătat impecabil.

Vedeta și-a dorit foarte mult să revină la greutatea sa, iar cu propria dietă a reușit să dea jos exact cât și-a propus. Dacă îți dorești să dai jos un număr vizibil de kilograme, într-o perioadă scurtă, această dietă te va ajuta cu siguranță!

Citeste si: Adelina Pestrițu, escapadă care îți taie răsuflarea! Cum arată hotelul la care s-a cazat artista împreună cu soțul ei

 

Mic dejun

Două felii de pâine prăjită cu somon fume și unt sărat; Avocado; O banană sau un măr verde; Un suc de mere sau sfeclă roșie; Cafea cu lapte și zahăr brun.

Prânz

O supă de legumă simplă, cu o jumătate de lămâie stoarsă; Dacă nu vă place supa de legume, puteți opta pentru cea de tăiței sau găluște, tot cu lămâie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Gustări

Migdale/ caju/ pomelo/ mere verzi

Cină

Somon la abur/ la grătar/ la cuptor; Salată verde;

Ea a recomandat, în cazul în care dieta nu este de ajuns, persoanele care o țin pot consuma apă cu agrișe făcută în casă.

 

Adelina Pestrițu  a mărturisit că a renunțat la sucurile acidulate, iar pâinea a redus-o la 2 – 4 felii pe zi. Dieta mai presupune ca o singură dată pe săptămână să aveți voie la dulciuri, doar de poftă.

Vedeta a renunțat la sucurile acidulate și mânca între 2 și 4 felii de pâine pe zi. Ea mânca dulciuri doar o data pe săptămână, cantități mici, de poftă.

Dacă somonul este prea mult pentru unele persoane, poate fi încoluit cu un alt sortiment de pește, ba chiar carne. Singurul produs înlocuibil din această dieta este peștele, iar ultima masa trebuie luată la ora 22:00.

Adelina Pestritu
Dieta minune a Adelinei Pestritu[Sursa foto: Instagram Adelina Pestritu]

Citeste si: Cine este Liviu Vârciu. "Anda chiar m-a suportat, sunt un om dificil, nervos”

Citeste si: De când încep să te doară sânii când ești însărcinată. La ce să te aștepți în perioada sarcinii

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

De când încep să te doară sânii când ești însărcinată. La ce să te aștepți în perioada sarcinii

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul


Cookies