Vedeta a dezvăluit ce a făcut pentru a scăpa de kilogramele în plus.
- “Am exclus din alimentatie zahărul, produsele procesate, prăjelile”.
- “Mananc si carne şi vegetale, obligatoriu. Farfuria mea conţine întotdeauna şi protein animale, dar şi vegetale”.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
- “Mananc carne de porc, vita, peşte, ouă, lactate (iaurt, chefir, brânză, caşcaval), salată verde, roşii, castraveţi, ridichi, ceapă, dovlecei, ciuperci, conopidă, broccoli, seminţe, ulei de măsline, fructe şi toooot felul de condimente. Gătesc la cuptor, fiert sau tras la tigaie”.
- “Am învăţat să mănânc atunci când îmi este foame, puţin şi destul de des, minim cinci mese pe zi. Plec de acasă cu caserolele cu mâncare sau cu iaurt/chefir/fructe, în funcţie de programul meu de peste zi şi de ce anume am chef să mănânc. Îmi pregătesc de seară şi dimineaţă mi le iau cu mine. Mănânc fructe, aşa că îmi iau fructoza direct din ele, dar mănânc şi îngheţată îndulcită cu ştevie sau îmi cumpăr din când în când dulciuri de la raioanele speciale, fără zahăr”.
Sursa: csid.ro