Cum a slăbit Ela Crăciun 7 kilograme în două săptămâni, după cea de-a treia sarcină

Cum a slăbit Ela Crăciun 7 kilograme în două săptămâni, după cea de-a treia sarcină
Cum a slăbit Ela Crăciun 7 kilograme în două săptămâni, după cea de-a treia sarcină

Ela Crăciun a devenit mamă pentru a treia oară în urmă cu două săptămâni. Pentru că a ales să nască şi de această dată natural, recuperarea a decurs mult mai rapid şi mai confortabil decât dacă ar fi ales operaţia de cezariană.

Vedeta s-a îngrăşat 13 kilograme în timpul sarcinii şi a reuşit să dea jos până acum 7 kilograme. Pentru a fi mai suplă şi a avea o talie mai bine pronunţată, Ela poartă colanţi modelatori şi centura postnatală creată şi lansată de celebra Kourtney Kardashian.

„Mai am doar 7 kilograme pe care vreau să le dau jos, însă nu mă grăbesc să ţin vreo dietă, pentru că alăptez şi nu aş vrea să afectez acest lucru.

Aşa că apelez la alte trucuri pentru a ascunde kilogramele în plus. Am o centură postnatală, un corset şi nişte colanţi modelatori care sunt visul oricărei femei, fie că abia a născut sau pur şi simplu vrea să ascundă kilogramele în plus.

Fiecare are rolul lui şi le alternez. Aşadar, port colanţii modelatori atunci când stau în casă sau merg la pilates, iar centura şi corsetul modelator le port pe sub haine.

Colanţii sunt făcuţi din compresii medicale, foarte confortabili, aplatizează burtica şi subţiază. Pe mine m-au cucerit pentru că ajută în cazul în care aveţi probleme cu circulaţia sau cu picioarele umflate, veşnica mea nemulţumire.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum să scazi o măsură la haine până la Crăciun! Dieta cu ajutorul căreia vei îmbracă rochia perfectă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies