Cum a slăbit Ela Crăciun 7 kilograme în două săptămâni, după cea de-a treia sarcină

Cum a slăbit Ela Crăciun 7 kilograme în două săptămâni, după cea de-a treia sarcină
Cum a slăbit Ela Crăciun 7 kilograme în două săptămâni, după cea de-a treia sarcină

Ela Crăciun a devenit mamă pentru a treia oară în urmă cu două săptămâni. Pentru că a ales să nască şi de această dată natural, recuperarea a decurs mult mai rapid şi mai confortabil decât dacă ar fi ales operaţia de cezariană.

Fiecare dintre noi ar trebui să fie conştientă de atuurile pe care le are. Eu am avut dintotdeauna picioarele subţiri, aşa că zonele pe care a trebuit să le acopăr au fost şoldurile şi burtica. Şi atunci îmi iau haine care să îmi pună în evidenţă picioarele în evidenţă. Uitaţi-vă în oglindă şi vedeţi care sunt zonele pe care le iubiţi la voi.

Da, ştiu… Ar trebui să ne acceptăm aşa cum suntem, să ne iubim şi să ne apreciem corpul. Dar şi să avem grijă de el şi să ne punem în evidenţă zonele potrivite”, a scris vedeta pe blogul ei, www.elacraciun.ro.

Ela Crăciun a adus pe lume miercuri, 17 octombrie, un băieţel, cel de-al treilea copil al său. Micuţul a avut la naştere 2,760 kilograme şi 50 cm şi a primit din partea medicilor nota 10. Vedeta TV a apelat la naşterea naturală, la fel cum au venit pe lume şi primii săi copii, Alex şi Alesia. 

Ela Crăciun este unul din cei mai de succes bloggeri din România, blogul său având lunar in jurul a 1 milion de vizualizări. La fel, canalul său de YouTube a cunoscut una din cele mai rapide ascensiuni. 

sursa: one.ro



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cum să scazi o măsură la haine până la Crăciun! Dieta cu ajutorul căreia vei îmbracă rochia perfectă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies