Cum a slăbit Oana Roman, în opt luni, ”trei măsuri de haine”?

Cum a slăbit Oana Roman, în opt luni, ”trei măsuri de haine”?
Cum a slăbit Oana Roman, în opt luni, ”trei măsuri de haine”?

Oana Roman a slăbit spectaculos, iar recentele imagini cu ea au demonstrat acest lucru.

Cum a slăbit Oana Roman? Se întreabă toată lumea, mai ales că vedeta a infirmat zvonurile conform cărora ar fi apelat la o intervenție de micșorare a stomacului.

Oana Roman a declarat că a slăbit cu ajutorul unei diete, dar și datorită procedurilor de remodelare corporală. Iar din noiembrie 2019, până acum, adică în 8 luni, a slăbit 10-12 kg, dar schimbarea spectaculoasă a fost în...centimetri!

Citeste si: Vezi ce nu ar mânca Oana Roman nici în ruptul capului! Când aude de ciorba asta se înverzeşte la faţă! "Problemă gravă" EXCLUSIV!

Citeste si: Oana Roman, mărturisiri cutremurătoare după ce a revenit de la Roma: „Mă doare sufletul...”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cum a slăbit Oana Roman? ”Am făcut proceduri de remodelare corporală”

”Am început în noiembrie, pentru că am vrut să-mi dovedesc mie că pot. A fost un pariu cu mine, dar și cu o prietenă de-a mea din Ploiești, care mi-a spus să vin să fac niște proceduri medicale la clinica ei. Am făcut proceduri de remodelare corporală. Eu nu mai pot să fac mult sport după operație, nu pot, de exemplu, să fac mișcări care să-mi solicite mușchii abdomenului pentru că există riscul să se rupă ”plasa”.

Procedurile sunt eficiente, pentru că acționeazăa mult mai repede asupra corpului.

Am făcut criopoliza (înghețarea grăsimii) și care dă rezultate de 4-5 cm în fiecare ședință. Dar, nu ai voie să faci decât o ședință la două luni pe aceeași zonă. Din noiembrie până acum am slăbit vreo 10-12 kg, dar 15 cm în șolduri și 12 cm în talie, ceea ce este enorm. Trei măsuri de haine”, a declarat Oana Roman într-un interviu acordat lui Cristi Brancu, pe canalul lui de Youtube.

Citeste si: Oana Roman, prima fotografie la piscină, după ce a slăbit spectaculos! „Senzațional! Parcă ai întinerit cu zece ani!”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum a slăbit Oana Roman? Și-a făcut singură dieta

Cum a slăbit Oana Roman.   Cât despre dieta pe care o ține, Oana Roman a mărturisit că nu poate să o facă public: ”Ceea ce a ținut la mine, poate că nu e valabil și la alții. Mănânc orice, dar foarte puțin”. 

Oana Roman spune că dieta pe care și-a impus-o singură a ajutat-o și că acum chiar nu mai poate să mănânce, pentru că i s-a schimbat metabolismul.

Și-a făcut și analizele, iar acestea i-au ieșit bine, semn că nu se alimentează greșit.

Cum a slăbit Oana Roman în 8 luni. ”Mi-am făcut analizele și mi-au ieșit bine, dar eu nu am avut probleme nici înainte, eu nu aveam colesterol mare, trigliceride, glicemia, toate erau în limite normale”, a mai spus Oana Roman în interviu.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Oana Roman a vorbit deschis despre copilăria sa! „Condiții destul de dure...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies