Cum afecteaza LUNA PLINA fiecare zodie in parte? LEII sunt abatuti, iar BALANTELE revin la viata - Previziuni COMPLETE

Cum afecteaza LUNA PLINA fiecare zodie in parte? LEII sunt abatuti, iar BALANTELE revin la viata - Previziuni COMPLETE
Cum afecteaza LUNA PLINA fiecare zodie in parte? LEII sunt abatuti, iar BALANTELE revin la viata - Previziuni COMPLETE

Saptamana aceasta avem Luna plina in Pesti- miercuri, 6 septembrie, ora 10:03, imediat dupa ce Mercur isi reia mersul direct, iar Marte intra in Fecioara, pe 5 septembrie. Luna plina inseamna final, coacere, rod.

BERBEC

Accent pus pe sanatate, liniste, izolare. Berbecii pot intelege acum cum au ajuns in situatii de viata neplacute si cum si-au pus singuri bete in roate. Iertarea, acceptarea, abandonul in fata realitatii sunt vitale si ii ajuta sa se vindece de ceva.

TAUR

Taurii au de devoalat o relatie din viata lor, care nu (mai) este ceea ce credeau ei. Isi dau seama ca unele relatii sunt altfel decat se asteptau.

Pot suferi deziluzii in dragoste sau in relatii pe care le implica un proiect comun. Este o etapa in care isi reevalueaza sentimentele, iubirea, relatiile.

GEMENI

Au de luat decizii care vizeaza cariera si relatiile, parteneriatele. E posibil sa constientizeze ca nu se pot baza pe anumite relatii sau ca au avut asteptari prea mari. Ori cadrul profesional nu e ce credeau ei si au nevoie de un restart carieristic.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 6 septembrie: Neintelegeri in plan amoros pentru scorpioni

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies