Cum afli dacă te va mai căuta în funcție de zodie

Cum afli dacă te va mai căuta în funcție de zodie
Cum afli dacă te va mai căuta în funcție de zodie

Este de la sine înțeles faptul că bărbații nu își vor exprima niciodată sentimentele în același mod precum femeile, motiv pentru care ar trebui să avem în evidență o serie de factori care le influențează alegerile și perspectivele. Iată cum afli dacă te va mai căuta în funcție de zodie și care sunt indiciile cheie după care te poți ghida.

Cu toate că nu multe persoane au încredere în caracteristicile zodiilor, este importat să știm că și acestea au o influență considerabilă din punct de vedere comportamental. Particular, bărbații nu obișnuiesc să își exprime sentimentele în mod direct, ci prin felul în care acționează, iar de multe ori pot fi percepute semnale greșite. Credem sau nu, zodiile au un rol important în modul lor de gândire, deci fiecare caracteristică în parte te va ajuta să descoperi dacă sunteți compatibili sau nu.

Iată cum afli dacă te va mai căuta în funcție de zodie.

Citeste si: Horoscop 22 Martie 2022. Pentru o zodie apare o ofertă nouă de muncă sau șansa de a colabora cu o persoană cunoscută

Cum afli dacă te va mai căuta în funcție de zodie
Cum afli dacă te va mai căuta în funcție de zodie[Sursa foto: PixaBay]

Ce să faci dacă bărbatul din viața ta a decis să plece

Relațiile sociale și amoroase au fost și vor fi în continuare foarte complicate, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Inițial, avem tendința de a crede că ne asemănăm din multe privințe cu persoana de sex opus, însă cu trecerea timpului lucrurile ar putea lua o întorsăură total neașteptată.

În foarte multe cazuri, bărbații sunt direcți, nu își exprimă sentimentele și nici nu își pun sufletul pe tavă, mai ales la începutul unei relații. Aceste lucruri se numără printre semnele că ar putea întrerupe frecvența relației oricând, fără prea multe explicații.

Iată ce să faci dacă bărbatul din viața ta a decis să plece.

Una dintre cele mai mari greșeli pe care le poți face este să presupui anumite situații fără să ai motive bine întemeiate. Dacă nu mai răspunde la telefon sau la mesaje, începi să construiești, fără să îți dai seama, o serie de presupuneri care nu fac decât să răspundă propriilor tale emoții, nu situației în sine.

Cel mai bine este să rămâi calmă, să nu cazi în ipoteze extreme, să respecți motivele celuilalt și să păstrezi distanța. Nu forța lucrurile dacă ai motive clare că nu se mai poate repara nimic în relația voastră.

Atașamentul emoțional nu va accepta faptul că persoana cu care te aflai într-o relație a plecat, deci vei avea tendința de a căuta în mod obsesiv noi informații despre aceasta.

Cu cât trece mai mult timp fără să te reconectezi cu acea persoană, cu atât vei avea mai multe șanse de a depăși rapid despărțirea.

Valoarea ta ca persoană nu este negociabilă! Dacă bărbatul din viața ta a decis să plece, există tendința de a te auto-învinovăți, crezând că adevăratul motiv pentru care s-a întâmplat acest lucru ești chiar tu. Nu poți justifica decizia acestuia de a pleca sub pretextrul că nu ești suficient de bună pentru el.

Este important să recunoști acest gând ca fiind dăunător și să îl elimini cât mai rapid.

Citeste si: Ce zodie sunt în zodiacul chinezesc? Lista cu semnele și anii care le corespund

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cum afli dacă te va mai căuta în funcție de zodie
Cum afli dacă te va mai căuta în funcție de zodie[Sursa foto: PixaBay]

Semne care îți spun că te va mai căuta în funcție de zodie

Bărbatul BERBEC

Nativul acestei zodii va căuta întotdeauna o femeie ambițioasă, inteligentă și independentă, care să îl poată stimula din punct de vedere intelectual. Bărbatul Berbec vrea să fii o provocare pentru el, deci dacă l-ai refuzat ultima oară, cu siguranță te va mai căuta.

Bărbatul TAUR

Taurul își dorește în viața lui stabilitate și multă siguranță. Dacă vrei să te caute, trebuie să-i demonstrezi că ești acolo pentru el indiferent de situație și că se poate baza pe tine oricând și oriunde. Dacă întâmpină situații nefavorabile, cu siguranță se va arunca în brațele persoanei care i-a arătat încredere.

Bărbatul GEMENI

Bărbatul Gemeni  va căuta întotdeauna o femeie cu multă încredere în sine, amuzantă și dornică de noi aventuri. Ieși din zona ta de confort și demonstrează-i că poți face diferite lucruri fără să îți fie frică. Te va căuta cu siguranță dacă va vedea că faci altceva decât știa el.

Bărbatul RAC

Racul este foarte schimbător, deci trebuie să îi arăți că poți fi alături de el indiferent de felul în care se manifestă. Te va căuta dacă îi demonstrezi că este special, de neînlocuit. Nu suportă să îl stresezi, deci arată-ți afecțiunea cu limită.

Bărbatul LEU

Având un spirit de lider, bărbatul Leu își va dori alături o femeie care să nu-i poarte de grijă, să îl lase să demonstreze întregii lumi că este independent și că nu are nevoie neapărat de cineva alături. Dacă vrei să te mai caute, arată-i că în afara relației cu el, indiferent de natura acesteia, ai o viață extrem de activă, că ești mai mereu ocupată și că te poți susține singură.

Bărbatul FECIOARĂ

Bărbatul Fecioară își dorește o femeie stabilă din punct de vedere emoțional, care să îi garanteze faptul că va fi alături de el indiferent de situație. Te va căuta când se va izbi de un eveniment nefavorabil, asta dacă i-ai demostrat deja că îl poți susține și că se poate baza pe tine.

Citeste si: Femeia SCORPION. O definiţie pentru nativii zodiei Scorpion, ar fi verbul “a vrea”.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum afli dacă te va mai căuta în funcție de zodie
Cum afli dacă te va mai căuta în funcție de zodie[Sursa foto: PixaBay]

Bărbatul BALANȚĂ

Spontaneitatea și creativitate se numără printre calitățile pe care le caută bărbatul Fecioară la o femeie. El își va dori întotdeauna o femeie care să poată menține vie povestea de dragoste în fiecare zi a relației. Adoră persoanele care nu se feresc să încerce lucruri noi.

Bărbatul SCORPION

Scorpionul este foarte misterios, dornic de noi aventuri și foarte discret. Durează mult până să mărturisească anumite aspecte din viața lui, iar dacă a făcut acest lucru, trebui să știi că este un plus pentru tine. Te va căuta dacă i-ai demonstrat că reprezintă o prioritate în viața ta.

Bărbatul SĂGETĂTOR

Nativul acestei zodii este atras de femeia care îi oferă spațiu și multă libertate. Într-o relație cu bărbatul Săgetător este bine să te retragi când simți că lucrurile au luat o întorsătură diferită și să aștepți de la el semnul, care o să vină atunci când este pregătit.

Bărbatul CAPRICORN

Bărbatul Capricorn  va fi atras de femeia care excelează din punct de vedere profesional. Adoră persoanele ambițioase care își doresc multe de la viață, deci arată-i că te încadrezi în aceste standarde.

Bărbatul VĂRSĂTOR

Nativul acestei zodii adoră misterul, deci nu te deschide cu totul în fața lui și vei vedea cât de mult i-ai atras atenția. Preferă provocările, deci ar fi bine să nu îi oferi întotdeauna disponibilitate.

Bărbatul PEȘTI

Nativul acestei zodii își va dori o femeie sinceră, care să îi dezvăluie exact ceea ce simte, fără să se ascundă în vreun fel. Bărbatul Pești nu vrea să știe doar că îl placi, ci că ești pregătită să îți asumi anumite riscuri pentru el și pentru realația pe care o aveți.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce îl enervează pe bărbatul TAUR. Ce îi scoate din minți pe acești nativi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies