Femeia SCORPION. O definiţie pentru nativii zodiei Scorpion, ar fi verbul “a vrea”.

Barbatul perfect pentru femeia scorpion
Femeia SCORPION. O definiţie pentru nativii zodiei Scorpion, ar fi verbul “a vrea”.

Femeia Scorpion. Caracteristici, compatibilitate, dragoste și căsnicie

Zodia Scorpion este o zodie guvernată de elementul apei. O definiţie pentru nativii zodiei Scorpion, ar fi verbul “a vrea”. Aceştia, mereu ştiu ce îşi doresc şi îşi exprima părerile cu uşurinţă. În astrologie, Scorpionul este un semn zodiacal puternic. Din punct de vedere astrologic, zodia Scorpionului începe pe 23 octombrie și durează până pe 21 noiembrie. Acest semn este guvernat de Pluto.

Caracteristici ale zodiei Scorpion: grijulii, direcţi, pasionali, practici, ambiţioşi, mereu au o perspectivă

Femeia născută în zodia Scorpion este:

  • disciplinată în muncă
  • pasionată de casă și bucătărie
  • dominatoare
  • are o inteligenţă intuitivă 
  • capacitate mare de muncă
  • perseverentă în decizii
  • are spirit de echipă
  • tipicară
  • cicălitoare

1. Femeia Scorpion – este grijulie

Nativele zodiei Scorpion, întotdeauna îţi vor spune direct în faţa ceea ce gândesc. De multe ori pot fi chiar dure în privinţa vorbelor, fără să se folosească de diplomaţie. Nu se lasă până când nu-şi ating scopul! Totuşi, fac aceste lucruri pentru a te pune totuşi pe un piedestal şi toţi ceilalţi să te privească. Pentru bărbatul iubit ar merge până în pânzele albe, să-i cumpere cel mai frumos cadou.

Femeia Scorpion întotdeauna o să îţi gătească mâncarea preferată şi o să ţină mereu cont de sfaturile tale, în privinţa dorinţelor.

Citeste si: TOTUL despre numarul destinului 2021| cifra destinului in numerologie 2021| calcul

Ce barbati prefera femeia scorpion

2. Femeia Scorpion – este directă

Femeia Scorpion, mereu îşi spune părerea, chiar dacă nu eşti interesat s-o afli.

La prima vedere poate fi nemiloasă, dar este exact opusul. Îşi doresc să fie într-o relaţie unde domină zâmbetele, cuvintele frumoase şi îmbrăţişările, fără nicio urmă de prefăcătorie. Pot fi prietenele extraordinare, mai ales că îţi vor spune cu sinceritate fix ceea ce gândesc. Această trăsătură, de a fi directă este una dintre caracteristicile acestui semn zodiacal.

3. Femeia Scorpion – este pasională

Este partenera ideală în viaţă, dacă ai asculta în general, spusele unora.

Nu se exprimă prin cuvinte foarte des în privinţa sentimentelor, dar îţi va arăta prin gesturi şi priviri. Femeia Scorpion este foarte iubăreaţa şi pasională! Este foarte dedicată partenerului de viaţă şi mereu îşi caută un anumit tip de relaţie, pentru că mereu ştie ce-şi doreşte.

4. Femeia Scorpion – este practică

Femeia Scorpion nu poate fi cumpărată! Are un simţ extraordinar de a detecta lucrurile mincinoase, inclusiv atunci când este îndrăgostită până peste cap.

Vede mereu dincolo de vorbe frumoase sau gesturi, ce ascund adevăratele motive. Mai mult de atât, imediat îşi va exprima opinia.

Citeste si: PREZICERE ASTROLOGICĂ: Horoscop întunecat pentru anul 2021| Iată cum acționează magia asupra zodiilor

Femeia scorpion caracter

Citeste si: Cifra destinului influențează viața unei persoane. Cum obții bunăstarea prin intermediul numerologiei

5. Femeia Scorpion – este ambiţioasă

Femeia Scorpion, mereu o să îşi dorească mai mult decât are... în privinţa planului financiar. Are perseverenţă cum rar poţi întâlni şi nu se poate mulţumi cu puţin. Mereu o să muncească pentru ceea ce îşi doreşte fără să se gândească la oboseală. Îndură multe lucruri doar pentru a-şi realiza visul, atât în plan personal cât şi în plan profesional. Aceste lucruri demonstrează clar cât de ambiţioase pot fi femeile născute sub semnul Scorpionului.

6. Femeia Scorpion – este foarte inteligentă

Nativelor zodiei Scorpion, nu le este teamă să meargă la următorul nivel. Inteligenţa lor poate fi admirată de departe, pentru că mereu pot dovedi că au o minte ce este “hrănita” în permanenţă cu multe cărţi. Femeia Scorpion iubeşte arta şi mereu o s-o găsească interesantă, indiferent de  formele ei.

7. Femeia Scorpion – are mereu perspectivă

Femeia Scorpion poate avea un viitor strălucit dacă ştie să facă alegerile bune. Au o trăsătură foarte bună de a fi bune observatoare, ceea ce demonstrează că pot alege în viaţa cariera de judecătoare sau avocate. Pot rămâne calme, chiar în cele mai dificile situaţii. De asemenea pot fi bune observatoare şi pot alege şi meseria de detectiv. Totuşi, dacă trădezi o femeie Scorpion cu greu s-o mai poti cuceri.

Compatibilitatea cu femeia Scorpion

Cei care pot rezista compatibilității Scorpionului știu că nu trebuie să îi mintă niciodată sau să-i trădeze. S-a spus că nu există nimeni mai pasional sau creativ, ca un Scorpion. Nimeni nu se compară cu un Scorpion în...  dormitor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Compatibiliate: femeia Scorpion – bărbatul Berbec

Scorpionul și Berbecul sunt într-o compatibilitate dificilă, deoarece se află la poli opuşi atunci când vine vorba de o relație. Amândoi sunt semne devotate, loiale, care nu se vor lupta să fie fideli unul altuia. Vorbim de un semn de Apă – Scorpionul şi un semn de foc – Berbecul. Totuşi, se pot isca nişte conflicte imense. Scorpionul este foarte sensibil și atunci când Berbecul este dispus poate spune orice, chiar dacă este dureros. Atunci când există o neînțelegere sau o ceartă, Berbecul va trece repede peste asta, în timp ce Scorpionul va suferi o perioadă bună de timp.

Din punct de vedere sexual amândoi au multă energie, așa că se înțeleg pe acest plan. Femeia Scorpion tinde să păstreze lucrurile pentru ea și vrea ca lucrurile să se îmbunătățească în timp, iar Berbecul este mult mai deschis și merge pe premiza: totul sau nimic.

Pentru o relație pe termen lung sau căsătorie, femeia Scorpion dorește să aibă o legătură emoțională puternică. Bărbatul Berbec s-ar putea să nu simtă exact la fel. Berbecul în timp, se poate simţi constrâns de femeia Scorpion. Totuşi nu o să găsească deloc înţelegere din punct de vedere emoţional şi în timp relaţia se termina.

Citeste si: Luna iulie, sub semnul numărului 11! Ce spun numerologii

Compatibiliate: femeia Scorpion – bărbatul Taur

Bărbatul Taurul este suficient de dinamic pentru a capta interesul femeii Scorpion. Problema este că ambele semne sunt încăpățânate, puternice și predispuse la crize imense de gelozie. Ambele semne necesită mult timp pentru a-şi construi încrederea. Totuşi este foarte greu să îi recâştigi încrederea bărbatului Taur, odată ce ai pierdut-o. Nu au prea multe în comun, așa că tind să existe pauze lungi, atunci când poartă conversații. În timp s-ar putea să se plictisească unul de celălalt. Ambii se bucură de vorbe frumoase, mângâieri și pe planul sexual se înţeleg. Dar acest lucru pare a fi sigurul lor lucru în comun. Amândurora le place senzualitatea, dar pot ajunge să fie plictisiţi în timp, dacă se obişnuiesc cu un lucru. Relațiile de cuplu sunt legate de compromisuri şi mereu trebuie să găsească o cale de mijloc. Atât femeia Scorpion cât şi bărbatul Taur renunţa cu greu la părerile lor, contrazicându-se foarte mult. Pentru o relaţie de lungă durată, trebuie să înveţe să lase unul de la celălalt.

Compatibiliate: femeia Scorpion – bărbatul Gemeni

Bărbatul în zodia Gemeni este sociabil şi deschis, în timp ce femeia Scorpion este mai închisă și mai secretoasă. Scorpionul are focalizare exactă atunci când îşi doreşte ceva, iar nativul zodiei Gemeni se plictiseşte ușor și zboară de la un subiect la altul. Aceștia pot fi în același cerc de prieteni, dar, separat pot avea discuţii aprinse.

Din punct de vedere sexual este greu de imaginat orice scenariu, în care aceștia doi să se găsească singuri într-o cameră împreună, cu atât mai mult în pat.

Din punct de vedere al unei relaţii pe termen lung, femeia Scorpion îşi doreşte o relaţie stabilă, pe când  bărbatul in zodia Gemeni ar dori o relaţie sau căsătorie liberă și deschisă. Gemenii ar putea declanșa din greșeală gelozia femeii Scorpion. Dacă femeia Scorpion trădează, bărbatul Gemeni încearcă să renunțe la orice sentiment negativ, cât mai repede posibil.

Citeste si: Când are loc „Superluna sângerie”? Unde putem vedea singura eclipsă totală de lună din 2021

Citeste si: Horoscopul zilei de duminică, 30 mai 2021. Unii nativi vor avea fluturi în stomac, alții vor avea șansa unui parteneriat

Compatibiliate: femeia Scorpion – bărbatul Rac

Femeia Scorpion are cea mai mare compatitbilitate cu bărbatul Rac. Ambele semne sunt emoționale, sensibile și pasionale. Nativa zodiei Scorpion vrea devotament și îl obține de la Rac. Racul este drăgăstos, iar acest lucru nu face decât s-o bucure pe femeia Scorpion.  Din punct de vedere sexual aceste semne se pot simți excelent împreună. De cele mai multe ori, nici măcar nu trebuie să-și comunice dorințele, pentru că pur și simplu, ştiu ce își dorește celălalt prin intuiție.

Femeia Scorpion și bărbatul Rac au același tip de temperamente şi obiective: siguranţă, dragoste, familie și activități creative. Sunt pe același drum în viață și sunt fericiți să construiască împreună o căsnicie durabilă. Chiar şi la nivel intelectual și emoțional sunt pe aceeaşi lungime de undă.

Citeste si: Cifra destinului! Ce este și cum ne influențează? Mihai Voropchievici a făcut dezvăluirea

Compatibiliate: femeia Scorpion – bărbatul Leu

O relaţie între femeia Scorpion şi bărbatul Leu, poate fi o provocare extremă. Ea vrea să fie în centrul atenţiei şi nu îl înţelege pe nativul Leu care are nevoie de atenţie constantă, din partea altor persoane.

Femeile Scorpion sunt mai secretoase, în timp ce Leii sunt o carte deschisă. Scorpionii sunt puțin prea emoționanți pentru Lei. Leul se va întreba uneori de ce femeia Scorpion trebuie să ia totul atât de personal şi să se supere... mai mereu. Din cauza acestei laturi deschise ale Leilor, Scorpionul poate ajunge la o gelozie extremă.

Citește și: Denisa și Bogdan, ceartă aprinsă în camera roșie! Concurentul nu vrea să înțeleagă că fata nu are sentimente pentru el: „Mai mult decât prieteni nu putem să fim”- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Din punct de vedere sexual, cele două zodii se pot înţelege pe acest plan. Femeia Scorpion iubeşte cu pasiune şi intensitate. Asta înseamnă că aceste două semne zodiacale pot aprinde o flacără atunci când sunt unite, chiar dacă în timp o să se stingă. Ambii sunt foarte loiali, ceea ce reprezintă o parte importantă a oricărei căsătorii sau relaţii pe termen lung. Nu au nicio dorință de a se trăda, dar asta nu înseamnă că nu vor apărea probleme pe această temă între ei. Între timp, femeia Scorpion se va simți neînțeleasă și neglijată emoțional.

Compatibiliate: femeia Scorpion – bărbatul Fecioară

Femeia Scorpion şi bărbatul Fecioară au multe puncte în comun. Sunt amândoi foarte inteligenți, creativi și au aceleaşi standarde. Ar putea exista un război din punct de vedere intelectual, deoarece ambii cred că știu mult mai mult decât celălalt și nu se tem să demonstreze acest lucru. Totuşi, femeia Scorpionul poate vedea că bărbatul Fecioară, nu încearcă suficient de mult pentru a avansa în carieră și este un pic prea leneș. Din punct de vedere sexual, bărbatul Fecioară este cunoscut a fi unul dintre cele mai pretențioase semne zodiacale. Femeia Scorpion este atrasă de oricine ar avea o latură misterioasă şi care rivalizează cu a ei. Aceste două semne vor aprecia cu siguranță șansa de a se cunoaște reciproc. Relațiile pe termen lung pot exista doar dacă depășesc unele dintre obstacolele asociate cu orgoliile. Sunt indivizi devotați care își vor pune totul pe tavă într-o relație. Femeia Scorpion are o loialitate de neegalat, în timp ce bărbatul Fecioară se poate simţi constrâns de gelozia partenerei.

Citeste si: Horoscopul zilei, 28 aprilie 2021. Relația amoroasă a nativiilor din zodia Rac va fi pusă la încercare

Citeste si: Horoscopul zilei de luni, 31 mai 2021. Ziua deciziilor importante și a confesiunilor  

Compatibiliate: femeia Scorpion – bărbatul Balanţa

Femeia Scorpion și bărbatul Balanța pot avea o aventură extraordinară de o noapte. Dacă încearcă s-o trasforme într-o relaţie pe termen lung, acea relaţie devine un dezastru. Bărbatul Balanța vrea să se exprime mereu, în timp ce femeia Scorpion este mai secretoasă. Din punct de vedere sexual, aceste două semne sunt foarte compatibile. Dacă doresc o relaţie pe termen lung nu o să poată rezista în timp relaţia. Au temperamente foarte diferite şi pot ajunge chiar şi la tribunal. Femeia Scorpion este genul de persoană care va aduce o ceartă de acum 10 ani în prezent, doar pentru a începe un „război” cu bărbatul Balanţă.

 Compatibiliate: femeia Scorpion – bărbatul Scorpion

Femeia şi bărbatul Scorpion pot avea prea multe lucruri în comun. Totuşi sunt geloși, încăpățânați și niciunul nu poate asculta raţional.  Iubirea și ura sunt apropiate unele de altele în cazul lor, dar aceștia reușesc să găsească timp pentru a face „magie”, din punct de vedere sexual. Pot avea experiențe electrizante. Chair dacă au relații sexuale uimitoare, le este și greu să se înțeleagă într-o relaţie pe termen lung. Cei doi nativi ai Scorpionului iubesc și urăsc în egală măsură. Ar putea avea momente frumoase împreună, dar îşi pot produce și resentimente reciproce... în timp. Când un Scorpion îl rănește pe altul, este o bătălie memorabilă. Doi Scorpioni pot avea o relație pasională, dar trebuie neapărat să lucreze la relația lor, dacă se așteaptă să dureze.

Citeste si: Ce semnificație au cifrele din CNP, potrivit lui Mihai Voropchievici

Compatibiliate: femeia Scorpion – bărbatul Săgetător

Femeia Scorpion și bărbatul Săgetător nu sunt compatibili. Femeia Scorpion este mult prea devotată pentru Săgetătorul cu spirit liber. Capacitatea naturală a unui Săgetător de a socializa cu toată lumea va inspira gelozia Scorpionului. Nici din punct de vedere al călătoriilor nu se înţeleg. Dacă se află în același cerc familial sau de prieteni, vor avea aprecieri unul pentru celălalt. O poveste de dragoste între ei ar putea fi prea frustrantă şi greu de dus pentru amândoi. Din punct de vedere sexual, femeia Scorpion își doreşte intimitate senzuală, în timp ce Săgetătorul vrea să se distreze mereu. Nativa zodiei Scorpion dorește siguranţă, iar bărbatul Săgetător trebuie să aibă libertatea de a face ceea ce își dorește. Aceasta poate fi o luptă constantă într-un mariaj sau relaţie pe termen lung. Săgetătorul are un simț al umorului pe care Scorpionul îl poate aprecia.

Citeste si: Horoscopul săptămânii 31 mai- 6 iunie 2021! Ana Maria Ticea, astrologul WOWBIZ.ro, vine cu detalii despre fiecare zodie

Citeste si: Horoscop weekend, 29-30 mai 2021. În viața sentimentală a nativiilor din zodia Fecioară intră o persoană nouă

Compatibiliate: femeia Scorpion – bărbatul Capricorn

Femeia Scorpion şi bărbatul Capricorn pot avea o relaţie bună. Ambelor zodii, le place să muncească şi să îşi facă proiecţii pentru viitorul lor. Capricornii sunt foarte cinstiți, ceea ce reprezintă un plus pentru femeia Scorpion. Aceasta, niciodată nu ar trăda pe nimeni cu bună știință. Din punct de vedere sexual, femeia Scorpion pot fi cunoscută pentru aventurile din dormitor, iar Capricornul este asemănător acesteia. Relațiile pe termen lung sunt despre a ști când să îți alegi „bătăliile”. Ambele semne știu când să se concentreze și când să se relaxeze, ceea ce reprezintă un plus. Capricornul este mai bun în a fi obiectiv și poate fi uneori oarecum detașat emoțional, ceea ce funcționează bine cu o femeie Scorpion. Aceste semne zodiacale sunt bune să se reunească pentru momentele importante şi pot fi de asemenea buni prieteni.

Compatibiliate: femeia Scorpion – bărbatul Vărsător

Femeia Scorpion şi bărbatul Vărsător nu au prea multe în comun. Scorpionii simt lucrurile profund, fată de un Vărsător care tinde mult spre superficialitate. Femeia Scorpion se pot fixa pe plan sentimental mai mult tinzând către obsesie, ceea ce Vărsătorului nu îi place deloc. Vărsătorii își iubesc libertatea și nu vor să se simtă ca și când ar trebui să răspundă la orice intrebare a femeii. Din punct de vedere sexual lucrurile nu strălucesc. Vor multe lucruri, dar niciunul dintre ei nu munceşte prea mult pentru a le obţine. Când vine vorba de căsătorie sau relaţie pe termen lung, femeia Scorpion și bărbatul Vărsător nu pot rezista pe termen lung.

Compatibiliate: femeia Scorpion – bărbatul Peşti

Femeia Scorpion și bărbatul zodiei Pești sunt extrem de compatibili. Au multe lucruri în comun,  iar diferențele lor se îmbină bine împreună. Femeia poate fi secretoasa și se poate înţelege cu bărbatul Peşti care se retrage în lumea lui. Peștii sunt suficient de creativi pentru a veni cu propriile răspunsuri, pentru o femeie Scorpion, curioasă. Ambele semne sunt sensibile și înțelegătoare. Din punct de vedere sexual, unul dintre cele mai mari lucruri pe care aceste două  semne le împărtășesc sunt instinctele puternice. Au capacitatea de a ști ce își dorește celălalt fără a fi nevoie să întrebe ceva anume. Bărbatul Pești îi oferă femeii Scorpion bunătate, simpatie și grijă.  Într-o  căsătorie sau relaţie pe termen lung, niciunul dintre aceste semne zodiacale nu se va simți neînțeles sau neglijat.

Femeia scorpion defecte

10 citate care definesc perfect zodia Scorpion

  1. „Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti; nu din teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le.” – Gelu Negrea
  2. „Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, niciun vant nu este favorabil.” – Seneca
  3. „Tine minte, fericirea nu depinde de ceea ce esti sau de ceea ce detii, ci doar de ceea ce gandesti.” – Dale Carnegie
  4. „Munca in echipa presupune in primul rand sa-ti pierzi jumatate din timp explicandu-le celorlalti de ce nu au dreptate.” – George Wolinski
  5. „A avea curaj inseamna sa te ridici si sa vorbesti.Tot de curaj insa ai nevoie ca sa stai si sa asculti.” – Winston Churchill
  6. „Nimeni nu te poate face sa te simti inferior fara consintamantul tau.” – Anna Eleanor Roosevelt
  7. „Viata nu este nici simpla nici complicata, nici limpede nici mohorata, nici contradictorie nici coerenta. Este – si atata tot. Numai limbajul o ordoneaza sau o complica, o lumineaza sau o intuneca, o diversifica sau o unifica.” – Antoine de Saint-Exupery
  8. „Intelept este acela care traieste in fiecare zi ca si cum in fiecare zi si in fiecare ceas ar putea sa moara.” – Francisco Gomez de Quevedo
  9. „„Cand o usa se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi.” – Hellen Adams Keller
  10. „Spui ca iubesti ploaia, dar folosesti umbrela cand mergi prin ea. Spui ca iubesti soarele, dar cauti umbra cand straluceste. Spui ca iubesti vantul, dar inchizi fereastra cand bate. De aceea sunt speriat cand spui ca ma iubesti. ” – Bob Marley


Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

PREZICERE ASTROLOGICĂ: Horoscop întunecat pentru anul 2021 | Iată cum acționează magia asupra zodiilor

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies