Cum agraveaza canicula bolile si ce simptome ai! Nu le ignora

Cum agraveaza canicula bolile si ce simptome ai! Nu le ignora
Cum agraveaza canicula bolile si ce simptome ai! Nu le ignora

In loc sa ne bucuram de soare, nisip si mare, in sezonul estival ne putem confrunta cu tot felul de probleme de sanatate. Canicula este principalul factor declansator al dezechilibrelor din organism si, daca nu sunt luate masuri rapid, aceasta poate avea efecte grave asupra sanatatii noastre.

Caldura sufocanta reprezinta un factor de stres chiar si pentru persoanele perfect sanatoase, daramite pentru cei in varsta sau predispusi la diverse afectiuni cronice, cazuri in care boala poate deveni mult mai greu de controlat daca gradele Celsius din termometru depasesc nivelul confortului termic. Iata care sunt cele mai frecvente afectiuni care se pot agrava vara:

 

Diabetul

Medicamentele recomandate pentru reglarea glicemiei pot fi extrem de toxice daca nu se consuma suficiente lichide, iar transpiratia excesiva poate exacerba pierderea de lichide din organism, astfel incat se ajunge frecvent

la deshidratare. Altfel spus, combinatia de caldura si umiditate poate fi fatala pentru diabetici din cauza inabilitatii organismului de a se racori.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Vecinii Denisei confirma moartea ei: "De data asta e adevarat. E vecina mea"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies