Cum arată fosta iubită a lui Livian de la Puterea dragostei în costum de baie! Imagini incendiare cu Teodora

Livian
Livian

Fosta iubită a concurentului este extrem de sexy.

Imediat după ce Livian s-a despărțit de Bianca, toată lumea s-a gândit imediat la fosta iubită a concurentului de la Puterea dragostei.

Nu mai este niciun secret faptul că Nelson Mondialu' a plăcut-o extrem de mult pe Teodora și că și-a dorit ca fiul său să se căsătorească cu ea, mai ales că este o fată extrem de inteligentă, dar și cuminte, așa cum însuși Livian a dezvăluit în cadrul unui interviu.

Livian si Teodora
Livian si Teodora

Pe lângă faptul că este o fată de casă, Teodora este extrem de sexy și știe cum să își pună calitățile și atuurile în valoare. Pe pagina sa de Facebook, dar și de Instagram, fosta iubită a lui Livian a reușit să le stârnească imaginația prietenilor virtuali cu mai multe imagini incendiare, în care este îmbrăcată în niște costume de baie minuscule.

Teodora
Teodora

Cu un corp de invidiat, Teodora nu are nicio problemă în a se lăsa fotografiată în costum de baie, la mare ori la piscină. La fiecare fotografie, Teodora primește sute de Like-uri și nici nu este de mirare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Teodora
Teodora

Fosta iubită a lui Livian de la Puterea dragostei, răsfățată ca o prințesă: „Arunc cu diamante în ea”

Înainte de a fi cu Bianca și a trăi timp de șapte luni o frumoasă poveste de dragoste în casa Puterea dragostei, Livian a avut parte de o iubire ca în filme cu o adevărată bombă sexy. Cei doi s-au întâlnit la o conferință și s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt.

Citeste si: Imagine incendiară cu Nelson Mondialu' și Andreea Pirui: „Cât e de mândră în brațele lui...”

Citeste si: Una dintre cele mai îndrăgite concurente a revenit în casa Puterea dragostei

Citeste si: Livian traieste socul vietii lui! Liana si Nelson NU sunt parintii lui! Apel disperat: ''Chiar daca m-ati abandonat...''

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

În urmă cu șase ani, fiul lui Nelson Mondialu' se iubea cu Teodora și făcea tot posibilul să o facă cea mai fericită femeie din lume. În cadrul unui interviu, Livian a dezvăluit cum o alinta pe femeia care i-a fost alături până a intrat în casa Puterea dragostei.

„Imi alint iubita cu Perignon din 2000 si restul Moet. Arunc cu diamante in ea. Ne rasfatam reciproc, imi gateste, ma aranjeaza.

Dar nici eu nu uit sa o fac sa se simta speciala. Daca dorm dezvelit ma inveleste fetita, cand e gata mancarea si sunt plecat imi da mesaj ca e gata masa. Si daca cumva intarzii imi da mesajul de avertizare subtil: „se raceste”. Obisnuim sa ne facem lectiile impreuna. O duce tata la prajitura, la film, servim cina in oras cand vad ca e obosita ”, povestea Livian.

Ei bine, de curând, Livian a petrecut câteva zile în România, iar surse din anturajul lui susţin că s-ar fi întâlnit de multe ori cu Teodora. Mai mult decât atât, ei ar fi fost surprinşi de câteva ori la restaurant, la Cluj.

În plus, aceleaşi surse susţin că, de curând, Teodora şi-ar fi tatuat numele "Livian" într-o zonă intimă, semn că nu are de gând să renunţe la marea ei dragoste.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Poze incredibile cu Livian şi cu fosta lui logodnică! Uite în ce apartament de lux stăteau şi cât de mult se iubeau!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies