Cum arată în prezent actorul care l-a interpretat pe Ibrahim Pașa din Suleyman Magnificul. Actorul Okan Yalabik este total schimbat

Cum arată în prezent actorul care l-a interpretat pe Ibrahim Pașa din Suleyman Magnificul. Actorul Okan Yalabik este total schimbat
Cum arată în prezent actorul care l-a interpretat pe Ibrahim Pașa din Suleyman Magnificul. Actorul Okan Yalabik este total schimbat

Okan Yalabik este un actor celebru pentru rolul său de succes ca Ibrahim Pașa, în popularul serial turcesc „Suleyman Magnificul".

 La 43 de ani, el arată diferit față de perioada în care juca în acest serial care a făcut senzație la nivel mondial. În timpul producției turcești, Yalabik a câștigat inimile multor femei și a reușit să stârnească o mulțime de emoții.

Deși au trecut mulți ani de la difuzarea serialului „Suleyman Magnificul", telespectatorii își amintesc cu drag de actorii care au jucat în acesta. Personajul Ibrahim Pașa a fost un succes printre femei, nu doar în Turcia, ci și în alte țări, inclusiv în țara noastră.

Femeile l-au urmărit cu emoție în fiecare episod.

Citește și: ”Totul a fost așa cum trebuia să fie.” Dana Nălbaru a recunoscut care este motivul pentru care nu ar mai cânta niciodată în trupa HI-Q! De ce artista a decis să se pocăiască

Cum arată Okan Yalabik

În momentul actual, Okan Yalabik este foarte apreciat și are sute de mii de urmăritori pe rețelele de socializare.

Fanii săi au observat că actorul nu mai este la fel de prezent în mediul online și au mai văzut și că acesta s-a schimbat semnificativ, chiar dacă nu a renunțat la barbă.

În prezent, conform postărilor sale, Okan Yalabik are părul vizibil mai lung. Cu toate acestea, actorul continuă să fie apreciat pentru masculinitatea sa, dar și pentru aspectul fizic, având o mulțime de fani și fane.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cum arată Ibrahim Pașa din Suleyman Maghificu
Cum arată Ibrahim Pașa din Suleyman Maghificu[Sursa foto: Facebook]

Ce pasiune ascunsă are Okan Yalabik

Okan Yalabik are o mare pasiune secretă, mai exact, el a fost membru al unei trupe de muzică rock din Istanbul, unde a cântat ca backing vocalist.

Actorul își dedică această pasiune doar în timpul liber.

În timpul filmărilor pentru serialul Suleyman Magnificul, Yalabik a lăsat deoparte cântatul, iar nu se știe cu certitudine dacă a mai continuat să se dedice acestui hobby în prezent.

Cine este  Okan Yalabik

Actorul s-a născut în Istanbul, Turcia, pe 3 decembrie 1978. După absolvirea Conservatorului de Stat al Universității din Istanbul, unde a studiat teatrul, artistul a urmat și un masterat în film și dramă la Universitatea Kadir Has.

Actorul Okan Yalabik aîn peste 20 de filme din anul 2001. Pe lângă Suleyman Magnificul, el a avut roluri și în „Nevinovat', „Ultimul protector al orașului', „Mame și mămici' etc.

Cum arată Ibrahim Pașa din Suleyman Maghificu
Cum arată Ibrahim Pașa din Suleyman Maghificu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Iuliana Marciuc. “Eu apreciez mult oamenii cu pasiuni, indiferent care sunt acelea!”

 


Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cei mai urmăriți actori de stand-up comedy în România

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies