Cum arată iubitul războinicei Roxana Ghiță de la Survivor România 2021? Imagini de senzație cu tânărul misterios!

Roxana Ghiţă
Roxana Ghiţă este o războinică puternică la Survivor România 2021

Roxana Ghiță este una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor și, după cum veţi vedea, tânăra are un iubit pe măsură.

Roxana Ghiță s-a remarcat deja în show-ul de supraviețuire Survivor România, carisma ei fiind cea care i-a adus titlul de „cea mai votată Războinică”. Deși telespectatorii au observat o apropiere și chiar o chimie între Roxana Ghiță și colegul ei de echipă, Albert, se pare că inima Războinicei este deja dată.

Roxana Ghiță se iubește de ceva timp cu Edy Drăghici, un tânăr nonconformist, pasionat de matematică și calculatoare.

Iubitul Războinicei studiază știința calculatoarelor la o facultate de prestigiu din Anglia, University of Essex.

roxana ghita iubit

Se pare că iubitul Roxanei locuiește din anul 2019 în Colchester, pentru a-și continua studiile. Cu toate acestea, cei doi par extrem de îndrăgostiți, Edy fiind vizibil topit după frumoasa roșcată. Chiar el se declară „sub papuc” în relația cu Războinica de la Survivor.

roxana ghita iubit

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Zannidache pune tunurile pe echipa Faimosilor de la Survivor România! “Gata cu vrăjealaaa!”

Roxana Ghiță, cea mai iubită Războinică de la Survivor

Roxana Ghiță a fost desemnată, în primul Consiliu eliminatoriu de la Survivor România, cea mai votată concurentă din echipa Războinicilor. Aceasta a fost extrem de fericită atunci când a aflat că este favorita publicului, dar a simțit în același timp o responsbilitate imensă, întrucât roșcata a fost nevoită să-și nominalizeze unul dintre colegi pentru eliminare.

Roxana Ghiță a ales să îl nominalizeze pe Alin, motivând că este un concurent echilibrat, împlinit pe toate planurile, care nu ar lua persoanal această decizie. Războinica a răsuflat ușurată atunci când colegul său a fost salvat de publicul din România, cea eliminată din competiție fiind Amna, din echipa Faimoșilor.

Citeste si: Costi Ioniță, complet dezbrăcat în fața concurenților de la Survivor România! “Să te dezbraci complet, să te pui în cap să îți atârne toate chestiile invers!”

„Le mulțumesc foarte mult oamenilor care m-am votat, însă acum mă simt foarte stresată că trebuie să nominalizez pe cineva. Cred că persoană respectivă este o persoană împlinită și că este foarte fericit acasă. Îl nominalizez pe Alin, cu toată părerea de rău, îmi este foarte drag. Este o persoană matură și îi va fi bine oriunde este”,  a spus Roxana Ghiță.

Jador a pus ochii pe Roxana Ghiţă de la Survivor România

Celebrul artist nu şi-a ascuns simpatia pentru Roxana deşi aceasta este una dintre cele mai puternice concurente din echipa adversă. Solistul a spus că o apreciază pe protagonista noastră atât datorită ambiţiei şi rezultatelor de la probe cât şi graţie...calităţilor fizice.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Impactul pe care îl are tehnologiei asupra cazinourilor tradiționale

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies