Cum arată logodnica lui Culiță Sterp, fără machiaj pe față. Daniela Iliescu este de o frumusețe ieșită din comun

Cum arată logodnica lui Culiță Sterp, fără machiaj pe față. Daniela Iliescu este de o frumusețe ieșită din comun
Cum arată logodnica lui Culiță Sterp, fără machiaj pe față. Daniela Iliescu este de o frumusețe ieșită din comun

Culiță Sterp și partenera lui de viață formează un cuplu de foarte mult timp, iar din dragostea lor a rezultat Milan, fiul lor. Multă lume consideră că iubita cântărețului este frumoasă, dar iată cum arată fără machiaj!

Culiță Sterp trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de partenera lui de viață, cu care are și un băiețel, pe nume Milan. Logodnica cântărețului îi este extrem de devotată și îi ține întotdeauna apărarea soțului ei la nevoie, așa cum trebuie să facă orice soție care își iubește partenerul. 

Cum arată partenera lui Culiță Sterp fără machiaj

Culiță Sterp a avut numai cuvinte de laudă despre iubita sa, spunând că este o femeie frumoasă și inteligentă, de la care are ce să învețe, însă nimeni nu a văzut-o, până acum, fără machiaj

pe iubita artistului. Recent, logodnica lui Culiță Sterp a postat un videoclip fără pic de machiaj, în care dorește să le arate fanilor și susținătorilor ei cum se machiază de obicei.

Citește și: “Mi-ați denigrat și hărțuit familia.” Culiță Sterp, prima reacție după ce s-a scris că a omorât un om. Artistul a făcut lumină în acest caz controversat

Cum arată logodnica lui Culiță Sterp, fără machiaj pe față[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Doar oile le vezi în grup.” Mama Geta, mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Logodnica artistului a ales să-și contureze sprâncenele, să aplice un fond de ten foarte puțin vizibil, să-și fardeze puțin pleoapa cu o culoare neutră, să-și dea genele cu rimel și după care să folosească un corector pentru cearcăne.

La final, aceasta și-a pudrat puțin obrajii pentru contur, apoi și-a aplicat un ruj foarte potrivit machiajului. După ce a publicat filmulețul, logodnica lui Culiță Sterp a strâns aproximativ 11.000 de aprecieri, dar și zeci de comentarii în care primește diferite complimente, pentru cât este de frumoasă.

„Ce văd eu... e faptul că emani atâta bunătate. Frumusețea vine din interior”, „Daniela ești o fată super din toate punctele de vedere.

Dumnezeu să vă dea putere să treceți cu bine peste toate încercările, mă bucur că ești lângă Culiță”, „Ce fățucă de bebe ai nemachiată”, „Ești frumoasă tu, Daniela! Că ești machiata sau nemachiată, tot faină ești!”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit iubita lui Culiță Sterp la videoclipul postat pe Instagram.  

Citește și: “Trece Culiță!” Nelson Mondialul, gestul neprevăzut pe care l-a făcut, după ce Culiță Sterp a cauzat accidentul rutier în Cluj-Napoca! Cântărețul a reacționat instant

Cum arată logodnica lui Culiță Sterp, fără machiaj pe față[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: “Să îmi dea banii care mi se cuvin.” Iancu Sterp și antrenorul său, mărturisiri despre suma de bani cerută pentru meciurile RXF! Aceștia au vrut să se știe chiar de la ei

Mama Geta, mesaj subtil pe o platformă de socializare

Deși mama Geta este mândră de cum a reușit să-și crească copiii și cum s-a descurcat până în prezent în viață, uneori singurătatea o lovește inevitabil.

Femeia a susținut că nu este nevoie să ai mulți prieteni, ci să fii un om cât mai sincer, și nici singurătatea să nu ne sperie, deoarece doar oamenii puternici pot fi în stare să depășească de unii singuri diverse obstacole. În urmă cu puțin timp, un obstacol cu care s-a confruntat mama Geta a fost accidentul rutier în care a fost implicat Culiță Sterp, însă iată că ea nu se lasă doborâtă de niciun necaz și are încredere atât în ea, cât și în familia și copiii ei. 

„Dacă ai puțini prieteni, înseamnă că ești un om sincer. Să nu îți fie teamă niciodată că ești singur. Leii merg întotdeauna singuri. Doar oile le vezi în grup...”, este mesajul pe care l-a distribuit mama Geta, pe contul ei oficial de Instagram.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Doar oile le vezi în grup.” Mama Geta, mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies