„Doar oile le vezi în grup.” Mama Geta, mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare

„Doar oile le vezi în grup.” Mama Geta, mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare
„Doar oile le vezi în grup.” Mama Geta, mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare

Mama Geta este o femeie foarte apreciată în mediul online și a reușit să își creeze o comunitate de oameni care o susțin și îi sunt alături în fiecare moment. Ea este foarte puternică și familistă și copiii ei sunt mai presus decât orice.

Mama Geta este foarte apreciată de fanii familiei Sterp pentru faptul că este o persoană foarte sinceră, dar și pentru simțul umorului. Ea și-a crescut singură copiii și știe foarte bine care sunt adevăratele valori ale unei familii puternice.

Citește și: „De ce faci chesti de genul?” Getuța Sterp l-a pus la punct pe soțul ei

Mama Geta, mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare

Cu toate că mama Geta este bucuroasă și mulțumita de educația pe care le-a dat-o copiilor săi până în momentul actual, a avut parte de momente în care viața a pus-o la încercare.

Ea este de părere că nu contează să ai mulți prieteni, ci să fii o persoană sinceră căreia nu îi este frică de singurătate, deoarece doar oamenii puternici pot fi capabili să treacă peste anumite obstacole.

În urmă cu puțin timp, un obstacol cu care s-a confruntat mama Geta a fost accidentul rutier pe care l-a provocat Culiță, dar ea nu s-a lăsat doborâtă și are încredere în copiii ei, dar și în ea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Dacă ai puțini prieteni, înseamnă că ești un om sincer.

Să nu îți fie teamă niciodată că ești singur. Leii merg întotdeauna singuri. Doar oile le vezi în grup...”, este mesajul pe care l-a distribuit mama Geta, pe contul ei oficial de Instagram.

Citește și: Familia Sterp are un nou membru. Iancu și iubita lui i-au dat vestea mamei Geta

Mama Geta, mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare
Mama Geta, mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram]

Jador, ironie la adresa lui Culiță Sterp

Recent, Jador și Culiță Sterp au fost invitați la un majorat în Caransebeș, unde au întreținut atmosfera. Cum Culiță are o relație apropiată cu fanii lui, a postat câteva momente din cadrul evenimentului.

La începutul evenimentului, Jador și Culiță Sterp au venit în fața restaurantului într-o mașină de lux, care era cadoul sărbătoritei, Mădălina. La volanul bolidului se afla chiar Jador, iar Culiță Sterp avea în mână un buchet mare de flori.

Jador este foarte glumeț, iar de această dată a simțit să îi dea o replică ironică lui Culiță Sterp, și i-a spus că el este cu mașina, iar artistul cu mălaiul. Cei doi sunt foarte buni prieteni, iar totul a fost spus sub formă de glumă.

 „Că să vezi diferență, eu cu mașină, asta cu mălaiul!”, a spus Jador.

Mama Geta, mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare
Mama Geta, mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „M-am împăcat pe toate planurile.” Ce a vrut Culiță Sterp să facă, imediat după accidentul care a avut loc în Cluj-Napoca



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Culiță Sterp, victima unui fakenews! Presa l-a confundat pe artist cu un Nicolae Sterp, care a ucis un om într-un accident rutier din 2016!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies