„De ce faci chesti de genul?” Getuța Sterp l-a pus la punct pe soțul ei

„De ce faci chesti de genul?” Getuța Sterp l-a pus la punct pe soțul ei
„De ce faci chesti de genul?” Getuța Sterp l-a pus la punct pe soțul ei

Getuța Sterp și soțul ei, Sebastian Crăciunescu au avut o nuntă mare în Țara Hațegului, în luna octombrie, după ce și-au unit destinele.

Familia Crăciunescu s-a dovedit a fi populară în mediul online, după ce Geta Sterp a decis că nu mai există cale de întors și a decis să se mărite și să plece de acasă.

Citește și: Culiță Sterp, victima unui fakenews! Presa l-a confundat pe artist cu un Nicolae Sterp, care a ucis un om într-un accident rutier din 2016!

Getuța Sterp l-a pus la punct pe soțul ei, după ce a poreclit-o

Nunta celor doi a fost cum numai familia Sterp obișnuiește, cu veselie, joc și multe tradiții. Mulți internauți au aflat despre marele eveniment, iar după ce a avut loc această zi specială, în familia Sterp au avut loc evenimente mai puțin plăcute, cum ar fi accidentul lui Culiță.

Getuța Sterp este prezentă la foarte multe evenimente în ultima perioadă, iar recent, în timp ce se pregătea să ajungă la unul, soțul său i-a pus o poreclă, care a stârnit

o adevărată discuție.

Citește și: “Să îmi dea banii care mi se cuvin.” Iancu Sterp și antrenorul său, mărturisiri despre suma de bani cerută pentru meciurile RXF! Aceștia au vrut să se știe chiar de la ei

 Getuța Sterp, l-a pus la punct pe soțul ei, după ce a poreclit-o
Getuța Sterp, l-a pus la punct pe soțul ei, după ce a poreclit-o[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cum l-a pus Getuța Sterp la punct pe soțul ei

Cu toate că mama Geta este ba fericită, ba tristă, copiii ei își continuă viața, iar Getuța îi aduce de fiecare dată liniște și bucurie. Într-o seară, când se pregătea să meargă la un eveniment, coafată și machiată ca una dintre vedetele de peste ocean, soțul ei a făcut o glumă și a numit-o „Geta vegeta”. 

După ce soțul ei i-a adresat această poreclă, cei doi au avut un dialog, în care sora mai mică a lui Culiță l-a pus la punct pe bărbat spunându-i să se servească.

Getuta Sterp:" De ce faci chestii de genul?" 

Sebastian Craciunescu: "Te bagi?!"

Getuta Sterp: "Eu, în halul asta de machiata, să mă bag după vegeta? Bai, iubire, te rog, te rog să servești.

Geta vegeta? De ce faci chestii de genul", l-a pus la punct fiica mamei Geta pe soțul ei în gluma.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

@geta.sterp

No …vedeti cum râde de mine? Imi spune “Geta vegeta”. Să ii mai fac mancare? 🫤😂

♬ sunet original- Geta Sterp

Getuța Sterp este foarte fericită, iar în ciuda evenimentelor mai puțin plăcute care au avut loc în ultima perioadă în familia ei, a reușit să țină capul sus și să emane în continuare o energie pozitivă, atât celor de acasă cât și familiei.

Ea și soțul său se iubesc foarte mult și au planuri mari împreună.

 Getuța Sterp, l-a pus la punct pe soțul ei, după ce a poreclit-o
Getuța Sterp, l-a pus la punct pe soțul ei, după ce a poreclit-o[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce alcoolemie avea Culiță Sterp în noaptea accidentului. Institutul de Medicină Legală a verificat-o



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Culiță Sterp, victima unui fakenews! Presa l-a confundat pe artist cu un Nicolae Sterp, care a ucis un om într-un accident rutier din 2016!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies