Cum arăta Mariana de la Puterea dragostei înainte de a fi cunoscută! Cu multe kilograme în plus, fosta concurentă este de nerecunoscut

Mariana de la Puterea dragostei
Mariana de la Puterea dragostei

Mariana de la Puterea dragostei nu a avut întotdeauna look-ul cu care a devenit cunoscută pe podiumuri. Cum arăta în urmă cu câțiva ani fosta concurentă.

Mariana de la Puterea dragostei a fost eliminată în urmă cu două săptămâni din emisiuni și mulți fani se întreabă când va reveni aceasta în casă.

Aflată în Republica Moldova la mama sa, fosta concurentă ține în continuare legătura cu fanii săi, iar pe Instagram este extrem de activă. Mariana a scos la iveală încă o dată fotografii din trecutul său, semn că și acum câțiva ani adora să își facă selfie-uri.

Citeste si: Incredibil ce a putut să spună Jador despre Elena şi Costin Gheorghe! Vezi cum a vorbit despre cele două vedete! EXCLUSIV!

De-a lungul anilor, Mariana le-a arătat tuturor transformările uimitoare prin care a trecut. De dragul carierei sale de model, Mariana a slăbit considerabil, iar fotografiile în care avea câteva kilograme în plus sunt istorie. În urmă cu câțiva ani, Mariana avea câteva kilograme în plus și nu adopta ținute sexy așa cum face acum.

Citeste si: Cătălin de la Puterea Dragostei, scandal monstru pentru Ligi! Uite de ce s-a enervat!

Mariana de la Puterea dragostei
Mariana de la Puterea dragostei

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mariana de la Puterea dragostei, virgină până la 27 de ani

Cunoscută pentru pasiunea pe care a avut-o pentru Dan Bălan și pentru Jador, Mariana are extrem de multă grijă de onoarea sa.

Mariana de la Puterea dragostei a făcut declarații uluitoare despre viața ei intimă. Concurenta în vârstă de 27 de ani a susținut că este virgină.

Mariana de la Puterea dragostei
Mariana de la Puterea dragostei

Mariana a făcut un live în trecut pe pagina ei de Instagram și a vorbit despre un sfat prețios primit de la mama ei.

„Mama mi-a spus: Mariana, nu te culca cu niciun băiat că se culcă și te lasă.

Și mare dreptate a avut”, a dezvăluit concurenta de la Puterea dragostei.
„Ah, deci te-ai culcat și te-a lăsat”, i-a scris la momentul respectiv o fană.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies