Cum arată partenerul Danei Săvuică. Vedeta și-a refăcut viața după divorț

dana savuica
Dana Savuică

În urmă cu 7 ani, Dana Săvuică a divorțat de fostul ei soț, Răzvan Stanciu. Vedeta este discretă în ceea ce privește viața ei sentimentală și nu oferă prea multe detalii.

Dana a ales să dezvăluie cine este bărbatul cu care în prezent o relație si a publicat pe rețelele de socializare o serie de fotografii din vacanță.

Prima fotografie cu iubitul Danei Săvuică

dana savuica iubit
Dana Savuică și iubitul ei.[Sursa foto: WOWbiz.ro]

Citeste si: Dana Săvuică, despre bărbații celebri care i-au făcut avansuri! Care a fost motivul divorțului de Răzvan Stanciu?

Frumoasa blondină a ales să nu își mai țină secretă viața amoroasă. Dana și partenerul ei și-au luat câteva zile libere și au plecat să se relaxeze la malul mării, în Grecia. Cei doi îndrăgostiți nu au fost singuri în concediul din Creta, ci au fost însoțiți și de un cuplu de prieteni.

Dana Săvuică și iubitul ei se cunosc de 30 de ani

dana savuica divort
Dana Savuică[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Elena Băsescu este de nerecunoscut! Cât de transformată este în prezent

Chiar dacă vedeta a anunțat în urmă cu ceva timp că nu este o femeie singură, Dana nu a oferit prea multe detalii despre partenerul ei de viață.

Cei doi se cunosc de dinainte ca blondina să divorțeze, chiar din vremea studenției.

Fostul fotomodel apreciază că iubitul ei îi înțelege meseria, fără să fie gelos sau invidios că ea este foarte des plecată.

"Săracul, el stă acasă atunci când sunt eu plecată în vacanțe. Stă cu cățelul și cu pisica! Acum în Creta plecăm împreună. Nu există să fie invidios! Nu este deloc! Asta apreciez foarte mult la el că mă lasă să fac ce vreau și știe că acest job pe care-l am, de influencer sau cum

se zice acum content creator, digital creator, e foarte important pentru mine și nu vrea să-mi oprească zborul!", a povestit Dana Săvuică, înainte să plece în vacanță.

Dana Săvuică a divorțat după 25 de ani de căsnicie

dana savuica partener de viata
Dana Săvuică[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cum arată Doinița Oancea fără machiaj și fără filtre

În 2016, Dana a divorțat de soțul ei, Răzvan Stanciu, la notar, pe cale amiabilă.

La momentul respectiv, vedeta a declarat că au existat mai multe probleme în relație. Gelozia, infidelitatea partenerului și problemele financiare i-au făcut pe cei doi să își spună adio și să își continue viața pe căi separate.

„Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul și cu fapta”, a mărturisit Dana Săvuică.

 


Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Dana Săvuică, despre bărbații celebri care i-au făcut avansuri! Care a fost motivul divorțului de Răzvan Stanciu?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies