Dana Săvuică, despre bărbații celebri care i-au făcut avansuri! Care a fost motivul divorțului de Răzvan Stanciu?

Dana Săvuică, despre bărbații celebri care i-au făcut avansuri!
Dana Săvuică, despre bărbații celebri care i-au făcut avansuri!

Vedeta a vorbit despre bărbații foarte cunoscuți la noi în țară care i-au făcut avansuri de-a lungul timpului. Cine este pe primul loc în lista Danei Săvuică?

Dana Săvuică, una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România, are 52 de ani și se poate mândri atât cu ceea ce a realizat din punct de vedere profesional, cât și personal. În acest moment trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei și este foarte fericită, lucru pe care l-a recunoscut și ea recent.

Citeste si: „El este iubitul meu prinț”. Anca Țurcașiu a împărtășit totul fanilor, iar reacțiile au venit instant: „V-ați găsit un suflet nobil și bun, ca dumneavoastră"

Dana Săvuică, despre bărbații celebri care i-au făcut avansuri!
Dana Săvuică, despre bărbații celebri care i-au făcut avansuri![Sursa foto: Instagram]

Dana Săvuică, despre bărbații din showbiz-ul autohton care i-au făcut avansuri

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, vedeta a vorbit, printre altele, despre bărbații celebri de la noi din țară care au ajuns să-i facă avansuri. Iată pe cine are Dana Săvuică în listă:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Adrian Enache, Giovanni Becali și Cătălin Botezatu mi-au făcut avansuri”, a dezvăluit Dana Săvuică în emisiunea difuzată pe Pro TV.

Motivul pentru care Dana Săvuică a divorțat de Răzvan Stanciu

Frumoasa vedetă a vorbit și despre motivele pentru care a decis să divorțeze de Răzvan Stanciu. Cei doi au fosta căsătoriți timp de 25 de ani, însă în 2016 au decis să meargă pe drumuri separate.

Dana Săvuică spune că printre motivele despărțirii s-au aflat gelozia și câteva probleme financiare.

„Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta”, a recunoscut Dana Săvuică, potrivit click.ro.

Citeste si: Andreea Bănică, momente cumplite în vacanță! Vedeta și-a pierdut fiul: „Am țipat, am intrat într-o panică totală”

Dana Săvuică, despre bărbații celebri care i-au făcut avansuri!
Dana Săvuică, despre bărbații celebri care i-au făcut avansuri![Sursa foto: Instagram]

Dana Săvuică a fost prima vedetă din România care a pozat în Playboy

Dana Săvuică a fost prima femeie din întreaga țară care a acceptat să pozeze în revista Playboy. Părinții și apropiații ei au acceptat, la vremea respectivă, acest lucru.

„Familia mea a reacționat bine. Nu aș fi făcut acest lucru dacă nu aveam acceptul lor. Mi-a păsat și nu mi-a păsat de ce a zis societatea. Am vrut să arăt că femeia este frumoasă la orice vârstă și că trebuie să ne debarasăm de complexe. Pot spune că am făcut-o și pentru ego-ul meu. După apariția în Playboy am terminat cu partea de modelling”, a declarat vedeta într-un interviu pentru Ego.ro.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Laura Cosoi, fotografie de colecție cu cele trei fetițe și mama sa! Cum arată Ligia Cosoi

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies