„El este iubitul meu prinț”. Anca Țurcașiu a împărtășit totul fanilor, iar reacțiile au venit instant: „V-ați găsit un suflet nobil și bun, ca dumneavoastră"

„El este iubitul meu prinț”. Anca Țurcașiu a împărtășit totul fanilor, iar reacțiile au venit instant: „V-ați găsit un suflet nobil și bun, ca dumneavoastră
„El este iubitul meu prinț”. Anca Țurcașiu a împărtășit totul fanilor, iar reacțiile au venit instant: „V-ați găsit un suflet nobil și bun, ca dumneavoastră"

Anca Țurcașiu a publicat o imagine surpinzătoare pe contul ei de Instagram, iar mesajul i-a emoționat de-a dreptul pe fani! Alături de cine și-a petrecut vedeta weekendul?

În urmă cu ceva timp, Anca Țurcașiu a trecut printr-o despărțire dureroasă de soțul ei, cel care i-a fost alături ani la rând. Deși lucrurile nu au funcționat atât de bine, vedeta arată cu fiecare ocazie că nu este dispusă să lase suferința să intre în viața ei, dovadă fiind chiar ultima postare de pe Instagram.

Artista a împlinit 52 de ani și are un aspect fizic de invidiat.

Nu se sfiește să publice pe rețelele de socializare fotografii în costum de baie, la mare, acolo unde preferă să își petreacă vara.

Citeste si: Marius Moga, despre motivul pentru care ține ascuns chipul fiicei sale. Nimeni nu știe cum arată copilul de 6 ani: „Nu este afectat de supraexpunere”

Anca Țurcașiu, imagine emoționantă pe Instagram

Anca Țurcașiu[Sursa foto: Instagram]

Frumoasa vedetă le-a spus fanilor, în urmă cu foarte puțin timp, că are un cel mai bun prieten și pe litoral, acolo unde se află în aceste momente. Este vorba despre un armăsar, pe nume „Prinț”, pe care vedeta nu uită niciodată să îl viziteze.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„El este Prinț, el este iubitul meu prinț. Uite, acum mă pupă, mă pupă.

Da, iubitule, da”, a spus Anca Țurcașiu pe Instagram, în timp ce filma pentru fanii ei. Ulterior, aceasta a postat și o fotografie cu armăsarul, la care fanii au reacționat imediat:

„Vă reîmprospătez memoria. El este prietenul meu Prinț, de fiecare an”, a fost mesajul Ancăi Țurcașiu, care nu a rămas fără răspuns.

Citeste si: Andreea Marin, despre alimentul care a ajutat-o să slăbească 7 kilograme: „Sunt foarte determinată!”

Cum au reacționat fanii la fotografia artistei

Anca Țurcașiu[Sursa foto: Instagram]

Urmăritorii au observat imediat cât de mult ține vedeta la prietenul ei, dar și cât de puternică este dragostea pentru animale, astfel că au reacționat imediat. Anca Țurcașiu a primit, astfel, o mulțime de comentarii și reacții pozitive la postare.

„V-ați găsit un suflet nobil și bun, ca dumneavoastră. O pereche caldă de suflete. Să fiți sănătoși împreună și comunicarea să rămână pentru totdeauna. Rămâneți cu acest vibe nelimitat”, „Minunat prieten”, „Ai un prinț drăguț, frumoasă Anca”, sunt doar câteva dintre comentariile oamenilor la postarea în care Anca Țurcașiu apare alături de „iubitul” ei Prinț, armăsarul.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Laura Cosoi, fotografie de colecție cu cele trei fetițe și mama sa! Cum arată Ligia Cosoi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies