Marius Moga, despre motivul pentru care ține ascuns chipul fiicei sale. Nimeni nu știe cum arată copilul de 6 ani: „Nu este afectat de supraexpunere”

Marius Moga, despre motivul pentru care ține ascuns chipul fiicei sale
Marius Moga, despre motivul pentru care ține ascuns chipul fiicei sale

Celebrul artist are o fetiță în vârstă de 6 ani, însă până la acest moment nu a dorit să îi dezvăluie identitatea. Află motivul pentru care nici el și nici soția sa nu sunt de acord cu acest lucru:

Marius Moga este un cunoscut artist de la noi din țară și unul dintre cei mai talentați producători muzicali. Are o carieră de invidiat, la care a muncit din greu mulți ani, dar și o familie frumoasă și unită, cu care se mândrește. Când vine vorba despre viața personală este cât se poate de discret, drept pentru care nici nu a dezvăluit identitatea fetiței sale de 6 ani până acum.

Citeste si: Marius Moga și Bianca Lăpuște, părinți pentru a doua oară?"Maria ne cere încontinuu o surioară"

Marius Moga, despre motivul pentru care ține ascuns chipul fiicei sale
Marius Moga, despre motivul pentru care ține ascuns chipul fiicei sale[Sursa foto: Instagram]

Marius Moga, despre motivul pentru care ține ascuns chipul fiicei sale

Artistul și soția sa, Bianca Lăpuște, au împreună o fată de 6 ani, Maria, pe care nu își doresc să o expună public. Din când în când, copilul mai apare în fotografii postate pe rețelele de socializare, însă niciodată cu fața la vedere.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„O luăm cu noi, dar, în principiu, la evenimentele unde știm că se fac poze cam evităm. Noi, până acum, nu am postat-o pe social media cu fața la vedere. Ne-a întrebat: «Tati, mami, eu de ce sunt mereu cu fața blurată?». Am zis: «Este mai bine.

Când o să te hotărăști și o să știi sigur că vrei treaba aceasta, o să o facem.» Încercăm să o creștem ca pe un copil care nu este afectat de supraexpunere”, a declarat Marius Moga pentru ego.ro.

Citeste si: George Hora și șoția lui vor deveni părinți pentru prima oară: ”4 ani și o minune”

Marius Moga, despre motivul pentru care ține ascuns chipul fiicei sale
Marius Moga, despre motivul pentru care ține ascuns chipul fiicei sale[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Marius Moga este un tată devotat: „Ne minunăm în fiecare zi”

Artistul își dedică timpul muzicii, însă atunci când are liber, toată atenția sa se îndreaptă către fetița lui, Maria, despre care spune că este un copil minunat. Este mândru să o vadă crescând sub ochii lui și nu-i vine să creadă cât de repede se dezvoltă.

„Profesional, tot muzica. Ar mai putea să fie producția virtuală. Am pornit o companie nouă cu Sebastian Dobrincu în pandemie.

Mă fascinează posibilitățile de a filma producții video, altfel de până acum, cu un ecran LED imens, cu tracking pe cameră în timp real. Sunt niște chestii care m-au atras ca și vizual.

În viața personală este fiica mea, care crește sub ochii mei și ai Biancăi. Este la școală în clasa 0, acum trece în clasa I. Ne minunăm în fiecare zi cum toți am fost așa.

La început nu știm mai nimic și încet, încet, începem să le dăm lecții părinților”, a mai spus vedeta pentru sursa menționată.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine este XONIA. „Copilăria mea a fost una extrem de frumoasă și le mulțumesc părinților mei pentru asta"

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

SAGA FESTIVAL 2024. Motivul invocat de Nicki Minaj, criticat dur și ironizat: "Ne afectează imaginea și prestigiul”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies