Marius Moga și Bianca Lăpuște, părinți pentru a doua oară?"Maria ne cere încontinuu o surioară"

marius moga sotie
Marius Moga și soția lui se gândesc la cel de-al doilea copil

Marius Moga și soția lui au de gând să lucreze la cel de-al doilea copil. Ce spune artistul?

Marius Moga și soția lui, Bianca Lăpuște, sunt împreună de șapte ani și au o fetiță extraordinară în vârstă de șase ani. Cei doi se gândesc serios la un al doilea copil, mai ales că micuța îi roagă întotdeauna să îi dăruiască un frățior sau o surioară.

Marius Moga și Bianca Lăpuște, părinți pentru a doua oară

De când a devenit tătic, Marius Moga se ocupă îndeaproape de educația fiicei sale, iar micuța este extrem de încântată de părinții ei care îi sunt întotdeauna alături.

Marius Moga recunoaște că Maria este fata tatei, având în vedere că îi face acesteia toate plăcerile și o răsfață oricând. 

Citeste si: Probleme cu tatal in copilarie: Probleme de cuplu la maturitate

marius moga copil
Marius Moga își dorește să devină tătic pentru a doua oară[Sursa foto: Instagram Marius Moga]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

"Avem o conexiune cu adevărat specială eu cu Maria, este fata tatei, ne place să ne jucăm, atât eu cât și Bianca, să pătrundem în lumea ei.

Ne place să găsim mereu activități noi și să descoperim ce îi place să facă, vrem să o ajutăm să își găsească personalitatea ei, să nu îi impunem cum să fie.", spune Marius Moga.

Citeste si: Liam Payne și Maya Henry s-au împăcat! Cei doi au fost văzuți la o întâlnire romantică

Marius Moga și Bianca Lăpuște spun că au încercat să fie prietenii fetiței lor și au încercat întotdeauna să nu fie extrem de autoritari în creșterea ei.

marius moga
Marius Moga și soția lui lucrează la cel de-al doilea copil[Sursa foto: Instagram Marius Moga]

"Suntem prietenii și sprijinul ei. Sau, cel puțin, asta încercăm. Vrem să îi creăm cel mai bun mediu de dezvoltare, să o lăsăm să fie creativă și să descopere ce își dorește, îi oferim informația pentru a obține ce vrea, deși avem grijă să nu-i lipsească nimic. Și ne punem în pielea ei. Suntem, mai degrabă, adepții explicațiilor raționale și ai empatiei, fără a folosi impunerea prea des.

Dacă nu o convingem, cedăm și îi cerem asumare.

Bianca petrece mult timp cu ea și creează reguli, dar și eu le am pe ale mele. Cumva, nu am împărțit roluri contrastante și ne completăm, situație cu situație.", a declarat Marius Moga.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Marilena Cuciurean și Andrei Ciobanu s-au despărțit? Cum și-au surprins fanii foștii concurenți de la Survivor România

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies