Liam Payne și Maya Henry s-au împăcat! Cei doi au fost văzuți la o întâlnire romantică

maya henry si liam payne relatie
Liam Payne și Maya Henry s-au împăcat

Liam Payne și iubita lui s-au împăcat după ce au fost văzuți la o întâlnire romantică.

Starul formației One Direction, Liam Payne și iubita lui fotomodel, Maya Henry, au fost văzuți într-un bar din Buckinghamshire. Cei doi s-au împăcat.

Liam Payne și Maya Henry s-au împăcat! Cei doi au fost văzuți la întâlnire

În luna august a lui 2020, Liam Payne îi oferea iubitei sale un inel de logodnă în valoare de 3 milioane de lire. Ulterior, acesta și-a anunțat despărțirea de Maya Henry, spunând că trebuie să lucreze la atitudinea lui din cauza căreia îi rănea pe oamenii din jur.

Se pare totuși că cei doi nu au putut sta departe prea mult unul de celălalt, căci au fost văzuți la o întâlnire romantică, alături de alți câțiva prieteni.

Citeste si: Georgiana Lupu, atac dur la adresa lui Zanni, câștigătorul Survivor România 2021! Cum arată acum artistul

liam payne iubita
Liam Payne s-a împăcat cu iubita lui fotomodel[Sursa foto: Instagram Liam Payne]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cineva a spus: "Se atingeau tot timpul. Flirtau și erau extrem de atenți unul cu celălalt. El o ținea în brațe la un moment dat. Nu s-au sărutat, dar erau afară, la lumina zilei, unde toată lumea puteai să-i vadă, așa că nu e ca și cum s-au ascuns. Apoi au plecat împreună."

Citeste si: Marius Crăciun, declaraţii picante despre Andra Volos: "Este cap de afiş" Exclusiv!

Liam Payne și Maya Henry au fost văzuți prima oară împreună în august 2018, imediat după ce cântărețul a divorțat de Cheryl, artista cu care are și un băiețel în vârstă de patru ani pe nume Bear.

liam payne si maya henry
Liam Payne și Maya Henry au ieșit la o întâlnire romantică[Sursa foto: Instagram Liam Payne]

Liam spunea despre despărțirea de Maya din luna iunie: "Simt orice la momentul actual, sunt dezamăgit de mine pentru faptul că rănesc oamenii.

Mă enervează lucrul ăsta. Nu am fost foarte bun la a avea o relație. Și acum știu cum acționez atunci când doresc să fiu cu cineva. Nu sunt deloc bun la asta, așa că trebuie să lucrez cu mine până nu o să mai fac și pe altcineva să sufere."

Când a fost întrebat dacă a băut în timpul lockdown-ului, Liam Payne spunea: "Nu, sunt sober de aproape o lună, atât cred că a trecut."

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Valerie Lungu și iubitul ei s-au despărțit cu ajutorul avocaților, deși nu erau căsătoriți: ”Îmi spunea că sunt o incultă, că nu fac nimic”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies