Georgiana Lupu, atac dur la adresa lui Zanni, câștigătorul Survivor România 2021! Cum arată acum artistul

georgiana lupu despre zanni
Georgiana Lupu își spune părerea sinceră despre Zanni

Georgiana Lupu vorbește extrem de dur despre Zanni, câștigătorul Survivor România 2021 și fostul ei coleg din Republica Dominicană.

Georgiana Lupu a intrat într-un live pe Instagram și l-a atacat destul de dur pe Zanni, câștigătorul Survivor România 2021 și fostul ei coleg de competiție. Ce a putut să spună despre artist?

Georgiana Lupu, atac dur la adresa lui Zanni, câștigătorul Survivor România

Într-un live pe Instagram, Georgiana Lupu și-a amintit cum s-a comportat Zanni în competiția Survivor România 2021, atât cu ea cât și cu restul fetelor aflate în Republica Dominicană pentru show.

Tânăra care a făcut parte atât din echipa Războinicilor  cât și din echipa Faimoșilor, și-a amintit de momentele mai puțin plăcute pe care a trebuit să le suporte din cauza fostului coleg de echipă.

Citeste si: Jador și Georgiana Elisei s-au împăcat! Cei doi îndrăgostiți au plecat în vacanță

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

georgiana lupu despre zanni
Zanni este aspru criticat de către Georgiana Lupu[Sursa foto: Instagram Zanni]

Zanni i-a spus la momentul respectiv Georgianei Lupu că orice ar fi avut de spus, ar fi trebuit să-i spună în față și nu pe rețelele de socializare.

Georgiana:  Tremur, ești nebun?! Ferească Dumnezeu! Încerc să mă calmez, n-are rost să mă enervez. N-ai văzut cum a vorbit ăla cu mine? Vă faceți că nu ați auzit? Nu e problemă. Lasă, așa vede lumea pe cine au votat, pe cine au susținut.

Ăsta e adevăratul Zanni, nu cel pe care l-au văzut la televizor. 

Citeste si: Antrenorul Adrian Vasile formează un cuplu cu fosta iubită a DJ-ului Vali Bărbulescu

Andrei Dascalu:  Vă întâlniți voi și rezolvați față în față.

Georgiana: Eu i-am scris și pe Instagram, crede-mă. I-am spus și în competiție, unde spune că n-am avut tupeu că să îi spun în față nimic?! Cosmin nici nu știe că eu vorbeam cu el în particular. 

Eu mi-am spus efectiv părerea mea. Eu știu că face ceea ce a spus, dar știu că nu face la momentul respectiv. În fine, nu mai contează. Un bărbat care vorbește urât cu o femeie nu se numește bărbat. Pentru mine e gunoi, e zero barat. Tu ai avut respect, Andrei a avut respect și alții din competiție față de femei și alții le-au călcat în picioare", a declarat fosta concurentă de la Survivor.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Antoni și Rebecca, întâlnire în afara casei. Mărturisirile emoționante pe care tânărul i le-a făcut brunetei. „M-a făcut să realizez că și eu m-am îndrăgostit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies