Cum arată ținuta Cristinei Șișcanu pentru plajă. Ce a ales vedeta TV să poarte. „Greu ne organizăm să mergem.”

Cum arată ținuta Cristinei Șișcanu pentru plajă. Ce a ales vedeta TV să poarte. „Greu ne organizăm să mergem.”
Cum arată ținuta Cristinei Șișcanu pentru plajă. Ce a ales vedeta TV să poarte. „Greu ne organizăm să mergem.”

Cristina Șișcanu a prezentat pe rețelele de socializare ținuta pe care a ales-o pentru plajă.

Cristina Șișcanu, îndrăgita și cunoscuta prezentatoare TV, împartea de fiecare dată cu urmăritorii săi toate lucrurile pe care le face într-o zi, evenimente din viața personală și profesională și nu ezită să fie deschisă de fiecare dată cu toți cei din mediul online. Aceasta realizează adesea filmulețe pe rețelele de socializare în care își arată numeroase ținute cu care alege să se îmbrace în zilele de vacanță, în zilele în care merge la televiziune, are un eveniment sau pur și simplu dorește să iasă din casă.

Chiar dacă uneori primește și comentarii răutăcioase din partea celor aflați dincolo de micile ecrane, vedeta nu ezită să se îmbrace de fiecare dată așa cum dorește și să nu ia foarte în serios lucrurile care i se spun.

Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru a merge la plajă

Citește și: Cristina Șișcanu a făcut o comparație între femeile din România și cele din Franța: „Este trist pentru ele că au venin, pentru că viața lor este mai urâtă atâta timp cât produc venin.”

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, peripeții în vacanța alături de Filip! Cum se descurcă cei doi soți cu necesitățile lui alimentare: „Filip este stresat cu mâncarea și ne stresează și pe noi.”

Prezentatoarea TV se bucură de câteva zile de vacanță, unde soarele și plaja sunt la ele acasă, astfel că a ales ținute pe măsură pentru a le îmbrăca.

Aceasta a arătat într-un video ținuta pentru plajă și a răspuns întrebărilor pe care urmăritorii le-au adresat până acum cu privire la rochie, de unde este achiziționată și ce este aceasta, de fapt. Cristina Șișcanu ales o rochie de plajă cu un model maro, o pereche de sandale cu un print de leopard și o geantă cu același model, un costum de baie pe dedesubt, ochelari de soare, părul prins, iar aceasta este pregătită pentru a petrece o zi la soare.
Vedeta a ținut să le arate și celor din mediul online cum s-a îmbrăcat și pregătit pentru plajă.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

„Sunt pregătită pentru plajă. Aceasta este ținuta mea pentru plajă. Sandalele, geanta, am acest lanț de care îmi agăț telefonul și v-ați întrebat foarte multe dintre voi de unde am această rochie. O am de anul trecut, am mai purtat-o. Nu este o rochie obișnuită, este o rochie special pentru plajă, este parte peste parte, costumul de baie este acesta, deci îl am de anul trecut, se leagă, iar asta e tot.

Ochelarii și gata. Îmi place mult rochia asta pentru că are mânecile voluminoase. Greu ne organizăm să mergem către plajă, dar ajungem.”, a spus Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, peripeții în vacanța alături de Filip! Cum se descurcă cei doi soți cu necesitățile lui alimentare: „Filip este stresat cu mâncarea și ne stresează și pe noi.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies