Cum au profitat arabii de jocurile educative si rolul lor in dezvoltarea copilului

Cum au profitat arabii de jocurile educative si rolul lor in dezvoltarea copilului
Cum au profitat arabii de jocurile educative si rolul lor in dezvoltarea copilului

In Emiratele Arabe Unite a fost lansat in 2013 un joc educativ ce s-a dovedit foarte eficient.

Arabii au inteles ca atentia unui copil in procesul educational poate fi atrasa mult mai usor prin jocuri educative. Lamsa este un joc educativ extrem de eficient, care ii ajuta pe cei mici sa-si pastreze entuziasmul si, in acelasi timp, sa invete lucruri noi si utile.

In Emiratele Arabe Unite a fost lansat in 2013 un joc educativ ce s-a dovedit foarte eficient.

Arabii au inteles repede ca atentia unui atent poate fi captata mult mai usor prin jocuri educative. Asa au ajuns la Lamsa, un joc educativ care a devenit si aplicatie. Lamsa se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 1 si 8 ani, insa este util si parintilor, deoarece ii ajuta sa pastreze o relatie apropiata cu micutii lor. Lamsa se foloseste de imagini si detalii interactive, care stimuleaza imaginatia copiilor si ii ajuta in acelasi timp sa dobandeasca noi cunostinte.
Aceasta ideea a stat la baza acestui joc.

Potrivit cercetatorilor, atentia unui copil este captata mult mai bine prin jocuri educative. Acesta reuseste sa-si pastreze entuziasmul in timp ce invata lucruri. Fata de metodele traditionale, jocurile educative s-au dovedit mult mai eficiente si tot mai multe tari au insistat pentru introducerea lor in procesul de invatamant.

Prin Lamsa, copiii arabi au acces la o varianta de invatare mult mai eficienta.

Copiii isi insusesc mult mai repede limba araba si pot citi povesti, iar prin intermediul aplicatiei, pot asculta cantece sau se pot juca. De asemenea, pot invata mult mai repede tot ce tine ce cultura araba. Datorita acestui success, arabii analizeaza acum posibilitatea introducerii si altor tipuri de jocuri educative, care sa contribuie si mai mult la ridicarea nivelului educational.

Potrivit studiilor facute in Emiratele Arabe Unite, parintii au observat cum capacitatea intelectuala a copiilor lor a crescut dupa ce au apelat la Lamsa.

Lamsa este primul in topul celor mai cautate jocuri educative in Emiratele Arabe Unite. Potrivit statisticilor, continutul sau a fost citit de peste 400 de milioane de ori, iar aplicatia are peste patru milioane de abonati actuali.

La nivel global, exista eforturi pentru introducerea de jocuri educative chiar si in universitati. Mai multi profesori din toata lumea au testat acest mod de a invata si s-a dovedit foarte eficient.

Pana cand va deveni si la noi o moda, Noriel iti propune o serie de jocuri educative care pot ajuta la dezvoltarea intelectuala a copilului tau.
Iar la comenzi de minimum 150 de lei, transportul este gratuit oriunde in tara.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum se menţine Anca Serea în formă, după ce a născut CINCI COPII: "După o masă, mănânc...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

Ce pacat URIAS savarsesc cei care traiesc fara cununie religioasa şi au copii?

INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies