Cum au schimbat-o operațiile estetice pe Nicoleta Luciu. Cum arată vedeta în prezent

Cum au schimbat-o operațiile estetice pe Nicoleta Luciu. Cum arată vedeta în prezent
Cum au schimbat-o operațiile estetice pe Nicoleta Luciu. Cum arată vedeta în prezent

La vârsta de 41 de ani, Nicoleta Luciu își dorește să arate impecabil și să se mențină tânără. De aceea, vedeta a recurs la mai multe intervenții la nivelul feței, de-a lungul timpului. Recent, Nicoleta și-a surprins urmăritorii, cu noul ei look.

Frumoasa vedetă nu își arată vârsta, însă nici ea nu a ezitat să apeleze la câteva trucuri, pentru a își îmbunătăți aspectul.

Nicoleta Luciu, de nerecunoscut în ultimele fotografii

nicoleta luciu 2022
Nicoleta Luciu [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce cadou i-a facut Regina Elisabeta a II-a, strănepotului ei. Viitorul rege a împlinit 9 ani

Deși Nicoleta s-a retras din sfera publică în urmă cu ceva timp, actrița încă este activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii ei, imagini cu ea.

De-a lungul timpului, vedeta a suferit mai multe transformări, deoarece s-a luptat și cu kilogramele în plus. După noile fotografii din mediul online, este evident că Nicoleta și-a făcut intervenții la nivelul feței. Se pot observa buzele mai voluminoase, pomeții mai proeminenți, iar ridurile aproape invizibile, datorită injecțiilor cu botox și acid hialuronic. De asemenea, în cele mai multe imagini, bruneta se ascunde în spatele filtrelor de pe Instagram. Cu mulți ani în urmă, Nicoleta și-a pus silicoane, fiind cunoscută pentru operațiile estetice.
Pe atunci, vedeta a suferit de dureri de spate, din cauză că sânii ei erau foarte mari.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

De ce s-a retras Nicoleta Luciu din lumina reflectoarelor

nicoleta luciu interventii faciale
Cum arată Nicoleta Luciu, după ce a apelat la intervenții estetice[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Elena Udrea a fost vizitată în penitenciar de către fetița sa! Cele două s-au întâlnit pentru prima dată după 3 luni

Nicoleta Luciu a fost una dintre femeile populare ale showbiz-ului românesc, după ce a jucat într-un serial românesc foarte cunoscut. Deși bruneta avea succes, a apărut din ce în ce mai rar în viața publică. Actrița a început o poveste de dragoste alături de afaceristul  Zsolt Csergo. Cei doi s-au căsătorit în 2012, la Miercurea Ciuc, orașul natal al partenerului ei. Cei doi au împreună 4 copii. Nicoleta și Zsolt au ales să nu le pună nume românești copiilor, pe care îi cheamă: Zsolt Jr.,

Karol, Kim și Kevin. Deși cei doi au avut parte de multe scandaluri, au ales să rămână împreună de dragul familiei. Nicoleta a decis că își dorește să își dedice timpul copiilor ei. De aceea, aparițiile vedetei au fost din ce în ce mai rare.

Citeste si: Cu ce poți înlocui rimelul

nicoleta luciu operatii estetice
Cum arată Nicoleta Luciu în prezent[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Darurile de cuplu sunt importante? Iată cum ajută acestea la menținerea relației

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies