Cum caracterizează tocurile o femeie? Ce spune Cristina Bâtlan despre pantofi. „Atunci când nu ai tocuri, ești bun de muncă.”

Cum caracterizează tocurile o femeie? Ce spune Cristina Bâtlan despre pantofi. „Atunci când nu ai tocuri, ești bun de muncă.”
Cum caracterizează tocurile o femeie? Ce spune Cristina Bâtlan despre pantofi. „Atunci când nu ai tocuri, ești bun de muncă.”

Cristina Bâtlan a vorbit despre ce anume înseamnă tocurile pentru o femeie care le poartă.

Cristina Bâtlan, renumita femeia de afaceri, a cunoscut succesul în fabricile de pantofi și marochinărie, iar primul său business a fost început la doar 18 ani. Aceasta deține 23 de magazine în România și în străinătate, în New York, Paris și Dubai și a devenit cunoscută pentru pantofii pe care îi realizează.

Ce spune Cristina Bâtlan despre purtatul tocurilor

Citește și: Câți bani a câștigat Cristina Bâtlan din vândutul ziarelor? „Să-ți fie rușine de muncă e cea mai mare prostie.”

Cristina Bâtlan
Cristina Bâtlan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Ce spune Cristina Bâtlan despre rănile din dragoste și cât de greu se vindecă o femeie rănită: „Rana există acolo, face parte din tine.”

Invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, Cristina Bâtlan a vorbit despre numeroase subiecte din viața personală și profesională, însă nu a putut trece cu vederea și discuția despre tocuri, cele care au făcut-o cunoscută, și

ce anume înseamnă ele pentru o femeie. Este de părere că atunci când porți tocuri îți schimbă întreaga postură și capeți mai multă încredere în tine, față de atunci când porți un pantof comod, care te face să te apleci spre înainte. Compară purtatul tocurilor cu dorința de înălțare și spune că le poartă ori de câte ori are un eveniment important sau chiar când este supărată și vrea să prindă mai multă încredere în ea.
Nu ezita să-i pun în picioare și atunci când vrea să testeze un nou model, însă a mărturisit că nu merge niciodată la fabrică cu pantofi.  Tocurile oferă încredere și îți schimbă postura. Ori de câte ori porți tocuri, îți schimbă postura, adică capeți mai multă încredere în tine pentru că lipsa tocurilor te face cumva să te duci înainte. Atunci când nu ai tocuri, ești bun de muncă, ești aplecat spre înainte.
Pe când atunci când ai tocuri, privești înainte și ajută să aspiri, adică să te înalți. Mi se pare că se potrivește comparația aceasta a  tocurilor și port tocuri ori de câte ori am un eveniment important sau când sunt supărată mă îmbrac și îmi pun tocuri, când vreau să testez kilometri întregi un model nou să văd dacă își merită statutul de cel mai comod stiletto. Experimentez foarte mult pe mine.
Niciodată nu mă duc la fabrică pe tocuri.”
, a povestit Cristina Bâtlan.

Cristina Bâtlan
Cristina Bâtlan[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cristina Bâtlan, despre momentul în care s-a despărțit de fostul soț. Lucrul care a dus-o în acel pas. „Asta trebuia să fie sfânt. Cel mai rău pentru un om este să trăiască în minciună și falsitate.”

Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani

Doliu imens! A murit actorul Mihai Răducu. Colegii de breaslă sunt devastați

VIDEO: Imaginea prin care Andreea Bănică și-a scandalizat fanii: "Văleuuuu, mamă! Nu face Shakira cu dosul cum face Andreea Bănică cu pieptul”

Ce a decis Emily Burghelea, la puțin timp după accidentul din Mauritius.

„Ar fi putut să facă infarct”. Ce a pățit actorul Celil Nalçaka în timp ce filma pentru serialul „Totul pentru familia mea”

Bărbatul cu 100 de copii. Are 39 de ani și este unul dintre cei mai bogați oameni din lume


Cookies