Cum descrie Irina Rimes copilăria ei și care sunt activitățile de care își amintește cu zâmbetul pe buze? „Eu mă jucam printre morminte, îngropam păpuși în cimitir.”

Cum descrie Irina Rimes copilăria ei și care sunt activitățile de care își amintește cu zâmbetul pe buze? „Eu mă jucam printre morminte, îngropam păpuși în cimitir.”
Cum descrie Irina Rimes copilăria ei și care sunt activitățile de care își amintește cu zâmbetul pe buze? „Eu mă jucam printre morminte, îngropam păpuși în cimitir.”

Vedeta a vorbit despre copilăria ei și activitățile desfășurate pe lângă casă.

Cunoscuta și îndrăgita artistă, Irina Rimes, a făcut dezvăluiri, în cadrul podcastului Ac de Siguranță cu Răzvan Exarhu, despre cum a arătat copilăria ei, despre anii crescuți de bunica sa și despre cum biserica a devenit locul ei principal de joacă.  „Am avut o copilărie fericită pentru că am crescut la țară cu fratele meu, ne-am crescut unul pe altul. Părinții noștri au lucrat foarte mult, iar atunci când nu lucrau la birou, lucrau la pământ.

Când au lăsat biroul, și-au deschis un mic business cu magazine în sat pe care le aprovizionau și munceau la ele încontinuu. Până la șapte ani am locuit cu bunica la ea, bunica mea cânta în strană, iar bunicul era clopătar. Eu mă plimbam pe sub altar. Am tras de multe ori de funie fără să fie nicio sărbătoare, fără niciun motiv. Acum eu nu țin minte. Mi s-a spus, la un moment dat, că am tras clopotele atunci când nu ar fi trebuit să le trag, dar oamenii știau că eu mă joc pe acolo.
Biserica a fost locul meu de joacă. Eu mă jucam printre morminte. Eu îngropam păpuși în cimitir. Gândaci și păpuși.”,
a povestit Irina Rimes.

Irina Rimes, amintiri din casa părintească

Citește și: Cine este Irina Rimes. „Eu am fost o femeie-bărbat tot timpul, și în viața personală, și în casă, și în cariera mea.”

Irina Rimes
Irina Rimes[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Cum a arătat copilăria Irinei Rimes. Ce amintiri are de la casa părinților: “Pe mine și pe fratele meu a stat această povară de a întreține gospodăria.”

Artista a povestit și despre cum arătau zilele în casa părintească, alături de fratele ei, fiind înconjurați de animale.  „Noi nu creșteam găini și iepuri să ne uităm la ei cât de drăguț sunt.

Eu l-am crescut pe fratele meu, iar fratele meu pe mine. Ne-a marcat pe noi foarte mult, dar nu aș putea niciodată să le reproșez părinților. Părinții mei suferă din cauza asta, iar acum, când am zburat din cuibul lor, își dau seama că ar fi preferat să fi fost mai mult timp lângă copii. Nu au văzut timpul zburând și s-au văzut cu noi mari. Noi, în schimb, am dus o copilărie fericită, în care am păscut boboci, am crescut ieduți, i-am mâncat, la un moment dat, le-am purtat blana la un moment dat.
Am venit înapoi acasă și mama a zis: „dacă ai venit cu iepurele acasă, trebuie să ai grijă de el.” Și uite așa eu cu fratele meu am făcut fermă de 80 de iepuri.”,
a mai spus artista.

Citește și: Surpriza inedită pe care Bianca Drăgușanu i-a facut-o fiicei de ziua ei! Sofia a împlinit opt ani- kanald.ro

Citește și: "I-a murit creierul" Cel mai monstruos culturist din lume a decedat. Ilia avea 36 de ani și mânca șapte mese pe zi- stirilekanald.ro

Irina Rimes
Irina Rimes[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cum a arătat copilăria Irinei Rimes. Ce amintiri are de la casa părinților: “Pe mine și pe fratele meu a stat această povară de a întreține gospodăria.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Flick, mărturisiri emoționante despre moartea mamei: ”Nu știu cum a trecut tata peste”

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Conflictul dintre Rebecca și Criss ia amploare! „Îmi zici tu mie așa ceva?!”. Andreea Mantea ia o decizie drastică! Aflați ce se întâmplă în episodul de vineri, 27 septembrie, de la 10:00 și 16:30, în „Casa iubirii”, la Kanal D

"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică


Cookies