Cum este bărbatul BERBEC în pat. Ce să îi șoptești la ureche pentru a-l incita

Barbatul Berbec in pat
Barbatul Berbec in pat

Pentru că are un temperament impulsiv, bărbatul Berbec nu va fi niciodată foarte ușor de sedus, iar din acest motiv trebuie să îi găsești punctele sensibile. Află cum este nativul acestei zodii în pat și ce trăsături sexuale are.

Berbecul este însuşi Bărbatul Alfa, reprezentantul suprem al masculinităţii. Este guvernat de planeta Marte, de aceea este pasional în dragoste. Află, în acest articol, cum este bărbatul Berbec în pat.

Citeste si: Limbajul trupului când ne îndrăgostim. Semne evidente după care îți dai seama când cineva te place

Barbatul Berbec in pat
Barbatul Berbec in pat[Sursa foto: Pexels]

Cum este bărbatul Berbec în pat

Bărbatul Berbec va fi întotdeauna atras de femeile directe, explozive și care nu se lasă deloc ușor. Provocarea este foarte importantă pentru el, deci nu își va plănui foarte multe lucruri de obicei, mai ales atunci când vine vorba de dragoste. Spontan, cu multă încredere în sine și ambițios, bărbatul Berbec nu se va lăsa până când nu va obține ceea ce vrea.

Bărbatul Berbec își va dori mereu ceva diferit, un lucru pe care nu l-a mai experimentat în trecut, iar partenera de viață va trebui să fie de acord cu acest lucru.

Nu suportă rutina, se plictisește extrem de repede, este exploziv și va încerca cu toate forțele să nu ajungă să se izbească de aceste situații, lucru complet valabil și în privința momentelor în pat.

Nativul acestei zodii  este destul de greu de sedus, însă atunci când pune geana pe o femeie nimic nu îl mai poate opri. Ar face orice pentru partenera lui, doar ca să o vadă fericită și împlinită.

Îi place nespus de mult să flirteze, se bucură la schimbul de priviri și cuvinte, iar dacă îi strici jocul își va pierde total interesul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Bărbatul Pești. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Barbatul Berbec in pat
Barbatul Berbec in pat[Sursa foto: Pexels]

Foarte important este să nu îi sari în brațe de prima oară, fiindcă va renunța ușor. Trebuie să dovedești că faci eforturi pentru el! Doar așa va avea încredere în tine.

Bărbatul Berbec adoră fanteziile, iar dacă nu va găsi o parteneră dispusă să experimenteze acest lucru, cu siguranță se va îndepărta. Acesta va căuta o femeie plină de energie pentru a putea ține pasul cu firea lui aventuroasă și stilul său de viață rapid.

Citeste si: Cum ne îmbrăcăm în funcție de zodii. Care este stilul vestimentar pentru fiecare nativ

Barbatul Berbec in pat
Barbatul Berbec in pat[Sursa foto: Pexels]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum este bărbatul Berbec în pat. Știe exact ce vrea o femeie

Fiind un adevărat maestru al vorbelor dulci, bărbatul Berbec va trezi întotdeauana interesul, mai ales în momentele romantice. Știe foarte bine ce își dorește o femeie, dar și cum să o facă fericită, deci pregătește-te să te ia prin surprindere fix atunci când te aștepți mai puțin.

Este mereu pregătit de acțiune, plin de energie și dispus să îi facă partenerei pe plac.

În pat își va dori un anumit grad de control și participare, astfel că intensitatea pe care ai putea să o experimentezi cu el va merita cu adevărat.

Bărbatul Berbec trăiește emoțiile la maxim, lucru ce poate duce chiar și la declarații de dragoste pasionale. Trebuie să dai curs acestora, mai ales dacă își dorești ca el să nu își piardă interesul. Vrea să te vadă implicată în relație, dornică de a experimenta cu el lucruri noi, jucăușă și plină de energie.

Una dintre cele mai ascunse dorințe pe care le are bărbatul Berbec este aceea de a găsi o parteneră care să îl lase să conducă 90% din timp. O dată la mult timp, când va simți că poate avea în totalitate încredere în tine, te va lăsa să preiei frâiele și să îi spui ce să facă. Nu va recunoaște acest lucru, însă firea lui dură îl va face să tânjească după puțin control.

Fiind un adevărat aventurier, bărbatul Berbec i-ar putea propune partenerei să facă dragoste în locuri și poziții neobișnuite. Curiozitatea și spiritul lui te va face să te simți mereu ca în adolescență.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Zodiile de pamant: calitati si defecte

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies