Cum este bărbatul RAC în pat. Ce să îi șoptești la ureche pentru a-l incita

cum este barbatul rac in pat
Cum este bărbatul RAC în pat. Ce să îi șoptești la ureche pentru a-l incita

Fiecare bărbat în parte are anumite aspecte care îl fac să fie mult mai atrași de partenera lor în pat. Însă știați care sunt acestea în ceea ce-l privește pe bărbatul Rac?

Aflați din rândurile următoare cum este mai exact bărbatul Rac în pat, dar și care sunt aspectele care îl fac să fie mai atras de tine în momentele voastre de intimitate. În plus, descoperiți și care sunt doar câteva dintre aspectele pe care bărbatul Rac le dorește de la parteneră în pat.

 

Cum este bărbatul Rac în pat

Bărbatului Rac îi place să joace un rol

Acest aspect poate ține de faptul că acestora le place să fie într-o continuă schimbare. Bărbatul Rac preferă scenariile în care este supus, iar partenera îi dictează ce dorește să facă pentru ea. Acesta preferă ca partenera să fie mai rea, chiar și agresivă cu el. Cu toate acestea, bărbatul Rac tinde să aibă nevoie de o constantă asigurare, pentru a se simți cât mai bine în preajma ta.

Bărbatul Rac este atras în special de partea superioară a partenerei

Aceste semne de apă sunt renumite pentru faptul că sunt foarte atrase de sâni. După părerea unui bărbat Rac, aceasta este partea care conduce și atrage atenția sa cel mai mult. Acesta își concentrează întotdeauna atenția asupra sânilor, în timp ce femeile Rac preferă să atragă atenția asupra decolteului lor în alte modalități.

ce femei uraste barbatul rac

Citeste si: Horoscop Rac IUNIE 2022. Nativii zodiei se vor dezvolta mai mult

Bărbatul Rac consideră stomacul ca zonă de interes

Cu toate că nu toți bărbații consideră această zonă ca fiind una sexy, bărbatul Rac o face. În general, bărbații Rac sunt excitați doar de la un mic gâdilat pe burtă.

Asemănător cu acest aspect, un altul care nu se aplică în cazul tuturor bărbaților, ci doar a celor din zodia Rac, ține de pozițiile sexuale pe care le preferă. Aceștia tind să fie mai atrași de pozițiile pe care majoritatea le consideră de-a dreptul inconfortabile.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Bărbatul Rac este persuasiv și seducător

Bărbații Rac sunt cunoscuți ca fiind cei mai răi din zodiac. Cu toate că pun accent și pe familie, aceștia tind să nu fie cel mai fidel semn, acest aspect fiind doar o parte a atracției lor în dormitor. Bărbatul Rac este genul de persoană care ar putea oferi un argument atât de convingător legat de motivele pentru care ar trebui să ai o aventură cu el, încât te-ar putea determina să renunți la partenerul tău actual.

ce sa ii soptesti la ureche barbatului rac pentru a-l incita

Citeste si: Femeia CAPRICORN. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

 

Ce să îi șoptești la ureche pentru a-l incita

Pentru a păstra un bărbat Rac într-un singur pat, este important pentru el să îl asiguri constant că este apreciat. În caz contrar, dacă alegi să îl critici și să îi reproșezi în mod repetat, există șanse foarte mari să îl alungi din patul tău, în patul altei femei.

Deși sunt persoane directe, bărbații Rac nu îți vor spune întotdeauna ceea ce își doresc, din punct de vedere sexual. Cu toate că poate să fie destul de dificil să îți dai seama ce îl poate incita, te vei distra cu adevărat încercând să afli.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

ce il atrage pe barbatul rac la o femeie

Citeste si: Semne în funcție de zodie că începe să se îndrăgostească

Bărbații Rac sunt cei care țin la siguranța partenerului. Atunci când sunteți în pat cu un bărbat Rac, nu aveți cum să nu vă simțiți îngrijit din punct de vedere energetic, emoțional și spiritual. Ține de caracterul lor să își facă partenera să se simtă cât mai confortabil și în siguranță posibil. Cu toate că aceștia sunt văzuți ca fiind foarte sensibili, Racii pot deveni foarte maturi din punct de vedere emoțional, în momentul în care te afli în pat cu el.

Pasiunea și romantismul înfloresc în momentul în care un bărbat Rac se află în pat cu partenera sa. Cu fiecare atingere, sărut și îmbrățișare, acesta încarcă partenera de pasiune. La fel cum bărbatul Rac tinde să te facă să te simți în siguranță, același lucru își dorește și el din partea ta. Prin urmare, asigurați-vă că îl faceți să se simtă în siguranță și îngrijit. Astfel, bărbatul Rac se va simți hrănit și se va deschide în cel mai puternic sine sexual al lor.

ce femei prefera barbatul rac

Citeste si: Horoscop Gemeni IUNIE 2022. Nativii zodiei Gemeni primesc sume importante de bani



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Horoscop 11 mai 2022. O zodie face schimbări la locul de muncă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies