Cum face Dana Rogoz despărțirea mai ușoară de fata ei, atunci când trebuie să o lase la grădiniță? „Acum o iau puțin mai sportiv. Ruptura se face mult mai ușor.”

Cum face Dana Rogoz despărțirea mai ușoară de fata ei, atunci când trebuie să o lase la grădiniță? „Acum o iau puțin mai sportiv. Ruptura se face mult mai ușor.”
Cum face Dana Rogoz despărțirea mai ușoară de fata ei, atunci când trebuie să o lase la grădiniță? „Acum o iau puțin mai sportiv. Ruptura se face mult mai ușor.”

Dana Rogoz a povestit cum face mai ușoară despărțirea de copii atunci când trebuie să îi lase la școală.

Dana Rogoz a dezvăluit, în cadrul emisiunii La Măruță, câteva mici secrete pe care le folosește acum la copiii ei și prin care face despărțirea mai ușoară în fiecare dimineață. Un obiectiv bine stabilit sau un joc inventiv reușește să-i facă pe aceștia să nu se gândească la faptul că vor rămâne singuri peste zi.  “Secretul ar fi că am început să iau mai sportivă asta cu despărțirea dimineața.

La primul copil totul e o îmbrățișare: “eu voi fi aici lângă tine”, încerci să lungești povestea, “mami e aici”. Acum o iau puțin mai sportiv. De obicei, dau o sarcină, face despărțirea mai ușoară, are un obiectiv. Trebuie să ajung în clasă pentru nu știu ce. Ori îi dau o floare, îi dau de dus nu știu ce. “Trebuie neapărat să intri acum și să lași la dulăpiorul tău pasta de dinți”.
Și dintr-o dată are o direcție. Ruptura de părinți se face mult mai ușor. Pentru că, într-adevăr, după îi place, se adaptează, așteaptă să meargă la grădiniță. Am făcut: “Pe locuri, fiți gata, start! “Știi cum a intrat în grădiniță? Era fericită că a intrat prima, după mai târziu cred că și-a dat seama: “Schemă, eu am intrat și a plecat”. Inventivitate și propui alte jocuri.”
, a spus Dana Rogoz.

Ce spune Dana Rogoz despre căderile emoționale pe care le are

Citește și: Cine este Dana Rogoz. „Eu lucrez cu corpul meu, corpul meu e un instrument, trebuie să am mare încredere în el.”

Dana Rogoz copii
Dana Rogoz copii[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Ce decizie a luat Dana Rogoz în momentul în care câinele său a trecut în neființă. “Ne-a bușit pe toți râsul în final.”

Actrița a vorbit și despre momentele de cădere emoționale și a mărturisit că are multe, însă are speranțe foarte mari care o țin pe linia de plutire. A mărturisit că nu râde mereu, deși așa este văzută la televizor, însă este genul de persoană care privește mereu partea bună a lucrurilor.  “Am multe căderi, dar am și speranțe foarte mari. Mă țin speranțele. Nu râd mereu, dar când râd, chiar râd pe bune, iar când plâng, plâng.

Sunt genul de om care privește partea bună a lucrurilor. Că veni vorba de educație, tot timpul îi amintesc lui Vlad că “orice ai face în viață, ai această opțiune să privești lucrurile bune, să privești partea plină sau partea goală a paharului. Tu alegi până la urmă.”, a mai spus aceasta.

Citește și: Cine este actorul care îi dă viață lui Yaman, protagonistul din „Inimă rebelă”. Acesta a câștigat inimile telespectatorilor în serialul „Totul pentru familia mea”- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Dana Rogoz
Dana Rogoz[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Minciunile cu care părinții Danei Rogoz au păcălit-o când era mică. Cum a reacționat actrița la acea vreme. „Am fugit să nu-l pierd. Am fost convinsă că a venit acolo.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Alina Sorescu, dezvăluiri emoționante despre divorțul cu Alexandru Ciucu: ”Nu sunt complet vindecată”

Ileana Sterp a terminat „o lună fără zahăr.” Cum se simte acum tânăra și ce schimbări a observat la corpul ei. „Nu prea am avut încredere. De acum încolo sunt sigură că lucrurile vor sta altfel.”

Moneda cu chipul lui Cristiano Ronaldo! Portugalia va lansa moneda de 7 euro cu chipul fotbalistului | Foto

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies