Cum face față Oana Roman hate-ului din mediul online. “Sunt dictator la mine pe cont. Cea mai letală bombă a acestei planete este manipularea prin internet.”

Cum face față Oana Roman hate-ului din mediul online. “Sunt dictator la mine pe cont. Cea mai letală bombă a acestei planete este manipularea prin internet.”
Cum face față Oana Roman hate-ului din mediul online. “Sunt dictator la mine pe cont. Cea mai letală bombă a acestei planete este manipularea prin internet.”

Oana Roman a vorbit despre rețelele de socializare și cum gestionează hate-ul primit acolo.

Oana Roman, activă mereu pe rețelele de socializare, împarte cu toți cei care o urmăresc numeroase aspecte din viața ei personală și profesională. Invitată în cadrul emisiunii moderată de Cristina Șișcanu, vedeta a vorbit despre mediul online și despre tot cei care ajuns să comenteze pe rețele de socializare, dar și despre cum gestionează haterii din comentarii. 

“Eu sunt pe la mijloc, eu unora nu le răspund, le dau block direct, eu dau foarte mult block, pentru că nu sunt disperată să am 1 milion de urmăritori.

M-ai deranjat, block. Sunt dictator la mine pe cont, cum ar fi la mine acasă. La mine pe cont sunt regulile mele, le respecți, bine, nu, pa. Sau le dau restricție și nu se prind, pot scrie în comentarii, dar nu le vede nimeni. Mă amuz foarte tare pentru că ei habar nu au că acele comentarii nu se văd. Alții, cu care cred eu că pot fi mai de înțeles, încerc să discut cu ei.
M-am obișnuit, eu am hateri de 30 de ani, nu e ca și cum haterii au apărut odată cu rețele de socializare.”
, a spus Oana Roman.

Cum gestionează Oana Roman hate-ul primit pe rețelele de socializare

Citește și: Cum a ajutat-o Mioara Roman pe fiica ei să iasă din relația cu fostul partener: “M-am impus când mi s-a cerut să aleg.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Oana Roman
Oana Roman[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Oana Roman profită de vara aceasta! Vedeta se bucură de libertate, după divorțul de fostul soț: „Sunt liberă, liniștită, pot să mă duc unde vreau, fără să trebuiască să dau explicații!”

Când vine vorba de rețele de socializare, Oana Roman este foarte selectivă cu persoanele pe care le are în online și curăță de fiecare dată tot ce este inadecvat de pe platformele sale.

Vedeta mărturisește că manipularea, din punctul ei de vedere, este cea mai letală bombă a acestei planete. 

Citește și: Patrick o iubește pe Bianca? Robert face dezvăluiri incendiare: "Se simte că e ceva mai mult..." Tânărul simte că iubitul lui Giuly ar da orice ca să-l vadă descalificat- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

“La mine a fost de la început, deci nu am o problemă. Pe mine m-a hate-uit toată presa din România atâția ani, sunt obișnuită. Sunt unii care au probleme și psihice, iar odată cu rețelele de socializare, au apărut la suprafață. Existau, dar nu știa nimeni. Acum, odată cu rețele de socializare, au ocazia de a se exprima liber, pentru că nu există legislație cum trebuie. Este o piață liberă, unde oricine se poate trezi să spună sau să facă absolut orice.

Dacă mă întrebi pe mine, despre părerea din online, da, eu câștig din online și trăiesc din asta, dar după părerea mea, este cea mai letală armă a acestei planete. Nu este bomba nucleară, cea mai letală bombă a acestei planete este manipularea prin internet.”, a mai mărturisit Oana Roman.

Oana Roman
Oana Roman[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Oana Roman, sfaturi utile pentru a alege lenjerii de calitate: „Nu sunt deloc ieftine, dar merită! O lenjerie bună, costă minim 300, 400 de lei pentru pat dublu.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Momente dificile pentru Amna! Artista cere explicații după o întâmplare neașteptată: ”Sunt șocată!”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies