Motivul pentru care Oana Roman și Marius Elisei nu își mai vorbesc după despărțire. Care este relația tatălui cu fiica sa. “Ea nu are de ce să fie victimă aici.”

Motivul pentru care Oana Roman și Marius Elisei nu își mai vorbesc după despărțire. Care este relația tatălui cu fiica sa. “Ea nu are de ce să fie victimă aici.”
Motivul pentru care Oana Roman și Marius Elisei nu își mai vorbesc după despărțire. Care este relația tatălui cu fiica sa. “Ea nu are de ce să fie victimă aici.”

Oana Roman a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu tatăl fiicei sale.

Oana Roman și Marius Elisei au hotărât, anul trecut în luna septembrie, să meargă pe drumuri separate, deoarece nu mai există cale de înțelegere amândoi. Invitată în cadrul emisiunii moderată de Cristina Șișcanu, vedeta TV a vorbit despre relația actuală pe care o are cu fostul partener de viață și dacă cei doi mai comunică în vreun fel. 

“Nu, noi nu avem niciun fel de dialog decât strict pe mail în momentul în care trebuie să vină să semneze acte pentru Isa, la școală sau așa mai departe.

În rest, nu avem niciun fel de comunicare și nici nu-mi doresc. Îmi este foarte OK așa. În septembrie, anul trecut, am încheiat. Comunicarea noastră se rezumă doar la niște mail-uri. Îl anunț, în momentul în care este nevoie de vreo semnătură sau Isa necesită ceva care eu nu pot să fac singură, acte și așa mai departe, în rest, din punctul meu de vedere, lucrurile sunt foarte bune așa cum sunt.
Din punct de vedere al comunicării este clar că nu este nevoie de mai mult sub nicio formă.”,
a spus Oana Roman.

Care este relația lui Marius Elisei cu fiica lui, Isabela

Citește și: Oana Roman a povestit cum a fost perioada în care a fost studentă la Sorbona: „Am fost singurul student străin din această facultate! A fost extrem de greu.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Oana Roman și fiica ei
Oana Roman și fiica ei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Care este relația dintre Oana Roman și Marius Elisei, la un an după despărțire? „De când despărțirea a fost definitivă și irevocabilă, lucrurile s-au schimbat foarte tare.”

Cât despre relația lui Marius Elisei cu fiica sa, Oana spune că, din păcate, nu este cea care ar trebui să fie, iar ea și-ar dori ca cei doi să fie la fel de apropiați ca atunci când el era în casă.

Spune că Isa nu are nicio vină în toată această situație și chiar o încurajează să se întâlnească și să comunice cu el. 

Citește și: Patrick o iubește pe Bianca? Robert face dezvăluiri incendiare: "Se simte că e ceva mai mult..." Tânărul simte că iubitul lui Giuly ar da orice ca să-l vadă descalificat- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

“Relația lui cu Isa nu este, din păcate, cea care ar trebui să fie. Nu vreau să vorbesc despre subiectul acesta pentru că se tot interpretează. Evident că eu mi-aș fi dorit ca relația lui cu ea să rămână la fel de apropiată cum a fost și când el era în casă. Din păcate, lucrul acesta nu s-a întâmplat. Contrar ideilor pe care el le are, eu o încurajez să vorbească, o încurajez să-l sune, să se întâlnească. 

Din păcate, din partea cealaltă nu există același interes și este regretabil pentru că, până la urmă, Isa nu are nicio vină. Problemele au fost între noi doi. Mie-mi pare bine că s-a terminat într-un sfârșit pentru că, probabil, devenise un chin în ambele părți și nu mai avea rost, Dar ea nu are de ce să fie victimă aici. El știe că eu pot să mă ocup de educația ei, de studiile ei, în a plăti tot ce trebuie pentru ca ea să fie crescută în cele mai bune condiții, îi pot plăti vacanțe, pot plăti absolut tot.
Deci stă foarte liniștit din punctul acesta de vedere.”,
a mai spus vedeta TV.

Marius Elisei și Oana Roman
Marius Elisei și Oana Roman[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Oana Roman, despre viața de mamă. Ce metode are vedeta TV pentru a-și găsi echilibrul. “Mi-a luat foarte mulți ani să ajung să nu mă simt vinovată că stau o oră.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Momente dificile pentru Amna! Artista cere explicații după o întâmplare neașteptată: ”Sunt șocată!”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies