Cum făceau amor Victor Slav și Bianca Drăgușanu! Simpaticul prezentator TV a dezvăluit totul

Cum făceau amor Victor Slav și Bianca Drăgușanu! Simpaticul prezentator TV a dezvăluit totul
Cum făceau amor Victor Slav și Bianca Drăgușanu! Simpaticul prezentator TV a dezvăluit totul

Victor Slav a dezvăluit, în urmă cu ceva vreme, la "Vulturii de Noapte", cum făcea amor cu Bianca Drăgușanu.

„Țin să precizez încă de la început, înainte să înceapă orice discuție că te iubesc”, i-a spus Victor Biancăi Drăgușanu într-un roast de zile mari, iar Bianca Drăgușanu l-a întrerupt: “Ce zisăși?”.

Tot pentru că ești fosta mea nevastă. De când nu mai suntem împreună s-au diminuat considerabil și oglinzile prin casă; apropo de ce vorbeam mai devreme. Îmi aduc aminte că dintre noi lipsea total comunicarea.

Cum poți vorbi cu o femeie, care și în bucătărie, când face o simplă omletă pozează ca pentru VOGUE?. Apropo de bucătărie: întotdeauna m-a amuzat convingerea ta că aparatele electronice funcționează cu fum.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, vizibil afectată după divorțul de Alex Bodi: „M-am grăbit!” Primele declarații

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Da, da. Când te-am întrebat cum vine asta, mi-ai răspuns dezarmant: cum a ieșit fumul din ele, cum nu mai funcționează. Nu știți ce înseamnă să fii obosit, să vrei să vezi un film liniștit pe canapea și să auzi lângă tine suspine înfundate.

Întrebi firesc: «Ce ai?». Vine replica: «Nimic!», întreb din nou: «Iubito, ce s-a întâmplat?». Tăcere. O iei de mână, faci ochii mici de compasiune și îi spui: «Ce s-a întâmplat, iubito, mie poți să îmi spui orice, știi doar».

Se uită la tine cu ochii în lacrimi, disperată și-ți aruncă bomba: «M-am îngrășat 100 de grame» (…) ”, a spus Victor Slav.

Citeste si: Bianca Drăgușanu a plâns din cauza soțului, chiar de ziua ei! „Merit să fiu iubită și să primesc ceea ce dau...”

La finalul roast-ului despre Bianca Drăgușanu, Victor Slav a lansat informația-bombă despre partidele lor de amor: “Și un singur lucru mai vreau să spun: ca să facem sex, trebuia să te anunț cu minimum 24 de ore înainte, să ai timp să te

pregătești”
, iar Bianca a râs și nu l-a contrazis.

 

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Interviu incendiar cu Bianca Dragusanu! Jurnalistul a intrebat-o daca este prostituata de lux! Vezi cand s-a intamplat si ce a raspuns diva. "Da-i inainte"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies